Τζόνι: «Θα έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς…»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του έκανε ο βετεράνος άσσος

Ο Βαγγέλης Παραπραστανίτης που έχει υπηρετήσει τον ΑΟ Τρίκαλα και ως παίκτης, και ως προπονητής και ως γενικός αρχηγός επιστρέφει για μία ακόμη φορά στην ομάδα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς όπως επεσήμανε σε δηλώσεις που έκανε στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει»: «Κάνουμε όλοι μία προσπάθεια να στηρίξουμε την ομάδα. Το περιβάλλον είναι γνωστό, η διοίκηση είναι γνωστή, ο Σάκης υπήρξε ποδοσφαιριστής μου και θα βοηθήσω όσο μπορώ αφιλοκερδώς».

Για την μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας είπε: «Την έδω δει δύο, τρεις φορές. Είτε από κάποιες αδικίες, είτε από κάποια λάθη πιστεύω ότι η ομάδα θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Αυτό που γίνεται φέτος έπρεπε να γίνει από χρόνια. Δηλαδή να παίζουν νέα παιδιά αλλά να υπάρχουν δίπλα τους και έμπειροι ώστε να μαθαίνουν».

Για τον δικό του ρόλο ο «Τζόνι» είπε: «Θα είμαι δίπλα στον Ζήση Κατσαντώνη  και κοντά στους παίκτες. Υπάρχουν καλοί νέοι παίκτες αλλά θα πρέπει να τονωθεί η ψυχολογία τους γιατί αδικούν τους εαυτούς τους. Υπάρχουν παιδιά που πέρυσι έκαναν ένα βήμα μπροστά αλλά φέτος έμειναν στάσιμοι».

Το παιχνίδι της Κυριακής με την Καστοριά το βλέπει σαν ένα νέο ξεκίνημα: «Με μία νίκη την Κυριακή κόντρα στην Καστοριά πιστεύω ότι η ομάδα θα πάρει τα πάνω της. Να δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και να μαζέψει βαθμούς».