Τρίποντο παραμονής πανηγύρισαν τα Κορίτσια

Η γυναικεία ομάδα των Τρικάλων 2011 εξασφάλισε  και μαθηματικά την παραμονή στην Α’ Εθνική κατηγορία,δυο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Στο ραντεβού  της Κυριακής επικράτησε του Βόλου με 4-3 σε ένα γεμάτο παιχνίδι.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.Με δυο γκολ της Κωστοπούλου στο 1’ και στο 15’ τα κορίτσια μας μπήκαν μπροστά στο σκορ,ενώ έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνουν τη διαφορά.Παραλληλα εξελισόταν μια σειρά τραυματισμών.Στο 25’ Μπέου και Κόρτεζ χωλαίνοντας έδωσαν τη θέση τους σε Πιπερά και Κυριζάκη.Στο 43’ η Μπουζινου σε μια διεκδίκηση της μπάλας έπεσε άσχημα στο έδαφος με την μέση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο καθώς δυσκολευοταν να περπατήσει.(Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πήρε εξιτήριο μετά τις απαραίτητες εξετασεις).Στη θέση της είχε περάσει η Καραση.Στο 46’ η Μασουρα πήρε τη θέση της Καλκάνη που δεν μπορούσε να συνεχίσει λόγω στομαχικών διαταραχών.
Στο 47’ η Κυριζακη με σουτ έκανε το 3-0 και δυο λεπτά αργότερα η Νέννε μείωσε σε 3-1,ενώ στο 58’ ο Βόλος μπήκε ξανά στο παιχνίδι καθώς μετά από φάση διαρκείας η Κέκου έκανε το 3-2.
Στο 66’ η Σμιλικοβιτς με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ διεύρυνε ξανά τη διαφορά,όμως ο Βόλος δεν το έβαλλε κάτω και στο 83’ πάλι με την Νέννε μείωσε σε 4-3.Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά καθώς η μπάλα πηγαινε πάνω κάτω με φάσεις και από τις δυο ομάδες.Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τα κορίτσια μας νικήτριες που πέτυχαν έτσι και τυπικά τον στόχο της παραμονής.
Η σύνθεση των Τρικαλων(Ν.Βαλομάνδρας)Παναγιωτοπούλου,Στεργιούλη,Μπεου(25’Πιπερά),Κεχαγιά,Σμιλίκοβιτς,Τσούνη,Γεωργούλα,Κορτεζ(25’ Κυριζάκη),Κωστοπούλου,Μπουζίνου(43’Καράση),Καλκάνη(46’ Μασούρα).