Ρούσσας: «Δεν μπορούσα να πω όχι…»

Ο Τάκης Ρούσσας μίλησε για την επιστροφή του στον ΑΟ Τρίκαλα

Ο Τάκης Ρούσσας μίλησε στη αθλητική εκπομπή «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» για την επάνοδο του στον ΑΟΤ ως συνεργάτης του Σάκη Θεοδοσιάδη στον πάγκο της ομάδας:

«Μου ζητήθηκε να βοηθήσω από τον Σάκη Θεοδοσιάδη, τον πρόεδρο και όλο το ΔΣ και ήταν κάτι που δεν μπορούσα να αρνηθώ. Θα βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου όσο μπορώ ώστε να εκπληρωθούν οι στόχοι που έχει βάλει η ομάδα».

Για τους παίκτες της ομάδας σημείωσε: «Υπάρχει καλό υλικό στην ομάδα αρκεί να έχει  όρεξη και υπομονή. Ο Σάκης όπως ξέρουμε όλοι δουλεύει πάρα πολύ καλά και αν τα παιδιά έχουν διάθεση θα εξελιχθούν πάρα πολύ καλά. Υπάρχει μια βάση καλών και έμπειρων παικτών και μαζί με τους νέους μπορεί ο προπονητής να χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν».

Ο Τάκης Ρούσσας γνωρίζει πολύ καλά και τις ομάδες του ομίλου: «Αυτό είναι αλήθεια. Με την Φήκη έχουμε παίξει σχεδόν με όλους τους αντιπάλους. Έχω μια εικόνα όλων των ομάδων και μαζί με τον Σάκη πιστεύω ότι θα μπορώ να βοηθήσω στο πλάνο κάθε παιχνιδιού.

Για το παιχνίδι με την Καστοριά όπου θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση δίπλα στον Σάκη Θεοδοσιάδη είπε: «Η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία βλέπουμε μεγάλα σκορ. Έχασε 4-2 από τον Σβορώνο, ήρθε ισόπαλη 3-3 με τον Βατανιακό αλλά δεν είναι μία άσχημη ομάδα. Την παίξαμε με την ομάδα της Φήκης και είναι μία ομάδα που θέλει προσοχή».