ΜΤΒ Κεν. Ελλάδας: Με 7 μετάλλια ο Ποδηλατικός Τρικάλων

Πρωταθλητές Κεντρικής Ελλάδας, η Ντάκου, ο Σιδέρης  και ο Καλαντζής.

 

Στον λόφο προφήτη Ηλία, 67 ποδηλάτες από όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδας. Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή 9 Απριλίου, ο Π.Σ. Τρικάλων με την Τ.Ε. Κεντρικής Ελλάδας διοργάνωσαν τους τοπικούς αγώνες ΜΤΒ με επιτυχία. Οι αγώνες ξεκίνησαν από τις 10 π.μ. με τις μικρές κατηγορίες Μίνι και συνέχισαν έως τις 4 μ.μ. με τελευταία την κατηγορία ανδρών.

Μέσα στον πανέμορφο λόφο, που αποτελεί στολίδι της πόλης, αλλά και τον χώρο ασφαλούς προπόνησης για τους  ποδηλάτες μας,  επιλέχθηκαν τρεις διαφορετικές διαδρομές ανάλογα την ηλικιακή κατηγορία. Για άλλη μια φορά η ομάδα που επιμελείται την χάραξη και ετοιμασία  της διαδρομής έκανε άψογη δουλειά.

Ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με 12 αθλητές – αθλήτριες. Οι ποδηλάτες μας αγωνίστηκαν με πάθος και κατέκτησαν νίκες αλλά και πολλές καλές θέσεις στα βάθρα των νικητών. Συνολικός απολογισμός 7 μετάλλια και πολλές ποδηλατικές εμπειρίες, ειδικότερα για τους μικρότερους ποδηλάτες.

Στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα: ο Ρωμανός Καλαντζής κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και το τοπικό πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ίδια κατηγορία.

Στην κατηγορία Παμπαίδων: οι τέσσερεις πρώτες θέσεις ήταν της ομάδας μας, με Πρωταθλητή Κεντρικής Ελλάδας τον Αλέξανδρο Σιδέρη, 2ο τον Παναγιώτη Σιδέρη, 3ο τον Χρήστο Ντίνα και 4ο τον Γιάννη Λούγγο.

Στην κατηγορία Παίδων: την καλύτερη επίδοση έκανε ο Ορέστης Μαγαλιός που τερμάτισε στην 6η θέση. 7ος ήταν ο Αλέξανδρος Νικολός και 8ος ο Αρης Κουτσιβέτας.

Στην κατηγορία Κορασίδων: Είχαμε άλλα δύο μετάλλια για την ομάδα. Η Εύα Ντάκου για ακόμη μια χρονιά αναδείχτηκε πρωταθλήτρια κεντρικής Ελλάδας με την 9η νίκη της φέτος σε αγώνες ΜΤΒ. Η Κέλλυ Σούλιου κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο.

Στην κατηγορία ανδρών: ο Περικλής Λαγός τερμάτισε στην 3η θέση κερδίζοντας ακόμη ένα  μετάλλιο για την ομάδα. Έδειξε ότι ξαναβρίσκει την φόρμα του ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος δρόμου που θα γίνει στην Λάρισα 21 & 22 Απριλίου. Ο Κώστας Κουτσιβέτας συμμετείχε σε αγώνες μετά από πολύ καιρό και  τερμάτισε στην 7η θέση.


Επόμενοι αγώνες για τους ποδηλάτες μας είναι:

1)ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ U23 /E/N/ 21 & 22 Απριλίου ΛΑΡΙΣΑ

2)SUPER CUP ΜΤΒ στην Ναύπακτο (ΣΥ.ΦΑ.ΓΕ.)22-23 Απριλίου

3)HELLENIC XCE Series #1, HELLENIC XCO Cup #2,  ΛΑΡΙΣΑ 29 και 30.4.2023

Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν και βοηθάνε τα παιδιά τους να ακολουθήσουν αυτό το δύσκολο και επίπονο άθλημα. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας