Break Σοφάδων, εκτός συνέχειας ο ΑΟΤ σ’ επεισοδιακό παιχνίδι

Εγινε διακοπή και εκκένωση κερκίδων

Break to break… to break! Η έδρα στην ημιτελική σειρά του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής στο ζευγάρι  ΑΟ Τρίκαλα και του ΓΣ Σοφάδων έσπασε για τρίτη φορά σε ισάριθμα ματς, με τους τελευταίους να περνούν από το δημοτικό κλειστό με 62-71, σε ένα επεισοδιακό ματς -το οποίο διακόπηκε λίγο πριν το τέλος με τους διαιτητές  να απαιτούν εκκένωση γηπέδου μετά την εισβολή παραγόντων και την οργισμένη αντίδραση της κερκίδας- Ολα ξεκίνησαν από διαμαρτυρίες σε προσπάθεια και σουτ τριών πόντων του Τζόελ Ταμ. Οι διαιτητές δεν έδωσαν τίποτα  και αυτό  έφερε έκρηξη στον πάγκο αλλά  στις κερκίδες, με κάποιες παρεκτροπές και είσοδο στο παρκέ.

Στη συνέχεια οι διαιτητές αποχώρησαν στα αποδυτήρια και όταν έγινε  η εκκένωση του Κλειστού παίχτηκαν τα τελευταία δευτερόλπετα  με τον ΓΣ να  να εξασφαλίζει την πρόκριση στους τελικούς ανόδου κόντρα στον Αλμυρό!

Το ματς ντέρμπι που πήγαινε διαρκώς πόντο πόντο, με τις άμυνες και την αστοχία να κυριαρχούσαν σε κάθε σπιθαμή του. Μέχρι και το πρώτο μέρος πάντως, οι Καρδιτσιώτες παρά το γεγονός πως έχασαν από νωρίς τον Κακλαμάνο ήταν εκείνοι που πήγαν στα αποδυτήρια έστω και οριακά με 33-37 δείχνοντας πως το δεύτερο μέρος θα είναι ακόμα πιο κλειστό από ό,τι το πρώτο 20λεπτο.

Το ντέρμπι καλά κρατούσε βέβαια και στην 3η περίοδο, με τους Σοφάδες ωστόσο να παραμένουν σε ένα δεκάλεπτο 37 κοινών πόντων μπροστά στο σκορ με 51-56 μπαίνοντας με την μεγαλύτερη δυνατή ψυχολογία σε μια 4η περιόδο που θα τα έκρινε φυσικά όλα -κάτι που εν τέλει επιβεβαίωσε περνώντας ξανά από τα Τρίκαλα.Πριν τη διακοπή  οι φιλοξενούμενοι είχαν ήδη προβάδισμα νίκης και τελικά την πήραν πανηγυρίζοντας και την πρόκριση.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 33-37, 51-56, 62-71

ΑΟ Τρίκαλα (Παπαδημητρίου): Τζιάννης 3, Κολότσιος, Τζόελ Ετάμ 15(3), Αγγελακόπουλος 12, Λεπενιώτης 11(1), Γκαντιάς 5(1), Κατσίμπας 2, Αργύρης Ντ. 8(2), Σούλκο 4, Ευαγγελακόπουλος, Τσιτσάνης 2.
Σοφάδες (Παπαδόπουλος): Παππάς 13(2), Αναγνωστόπουλος 5(1), Αποστολόπουλος, Σαλταγιάννης, Τσούκας 26(5), Παπαϊωάννου 1, Γκαντής, Ζωιτσάκος Χρ. 3(1), Κακλαμάνος 3(1), Ζωιτσάκος Τρ., Θέος 22(3), Δίκαρος.

Στο άλλο παιχνίδι ο Αλμυρός κέρδισε τους Τιτάνες Παλαμά με 72-69  έφτασε σε 3-2νίκες και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.