Πουλιανίτης: «Φανταστικό που άκουσα το όνομά μου σύνθημα»

Η  εμφάνιση του Στέλιου Πουλιανίτη, γιου του Τρικαλινού βετεράνου Βαγγέλη Πολιανίτη ,  στο βράδυ καριέρας του(25 πόντοι, 3/3 δίποντα, 5/5 τρίποντα) επιβλήθηκε 76-73 φτάνοντας τις οκτώ νίκες στο πρωτάθλημα (8-10).

Ο ίδιος μετά το one man show απέναντι στον Προμηθέα και τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, αποθεώθηκε στο «Παλέ» κι έγινε σύνθημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Προμηθέα:

Για το πως ένιωσε μετά τη λήξη του αγώνα είπε: «Είναι δύσκολο να το περιγράψεις, είναι το πως νιώθεις στον αγώνα, όταν ακούς το όνομά σου από ένα τέτοιο λαό, από ένα τέτοιο γήπεδο, είναι φανταστικό, δεν μπορώ να το περιγράψω πολύ εύκολα και οι συμπαίκτες μου με έκαναν πολύ χαρούμενο και οι οπαδοί».

Ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι ήταν η κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του ως τώρα απάντησε: «Σίγουρα και για μένα ήταν κάτι πολύ μεγάλο. Νιώθω πολύ καλά η αλήθεια είναι, τα σουτ μου πήγαν από την αρχή καλά ,οπότε είπα θα συνεχίσω με την ίδια αυτοπεποίθηση, δε με κατέβαλλε και το άγχος στις κρίσιμες στιγμές, οπότε αυτό μετράει πιο πολύ και ότι πήραμε τη νίκη σαν ομάδα».