Basket League: Η κίνηση της τελευταίας αγωνιστικής

Το Περιστέρι πήρε νίκη στην έδρα της ΑΕΚ κι  επικράτησε 101-97, βάζοντας σε μεγάλους μπελάδες την Ένωση. Ζερμέιν Λοβ (20 πόντοι), Τζο Ράγκλαντ (19 πόντοι, 10 ασίστ) και Νέιτ Ρένφρο (16 πόντοι, 9 ριμπάουντ) αποτέλεσαν την τριπλέτα που πρωταγωνίστησε για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, ενώ ο Τζόρνταν ΜακΡέι (27 πόντοι) ήταν αυτός που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για τους κιτρινόμαυρους, που είδαν τον Μπράντον Νάιτ να αποχωρεί τραυματίας.

Εύκολο έργο είχε την Κυριακή ο Ολυμπιακός στην Πάτρα, καθώς επιβλήθηκε με 93-63 τον Απόλλωνα, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Basket League, κάνοντας… ζέσταμα για τον κρίσιμο αγώνα με την Παρτιζάν. . Ελπίδες για την 6η θέση διατήρησε ο Κολοσσός καθώς επικράτησε του Αμαρουσίου με 89-85 στη Ρόδο. Η αγωνιστική και η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται σήμερα με την αναμέτρηση του ΠΑΟ με τον Προμηθέα στο OAKA.

Η Καρδίτσα νίκησε τον ΠΑΟΚ στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Basket League, ήρθε ακόμα πιο κοντά στην παραμονή και έκρινε άλλες δυο θέσεις.

Τα αποτελέσματα

Άρης-Λαύριο 84-60

ΑΕΚ-Περιστέρι 97-101

Κολοσσός Ρ.-Μαρούσι 89-85

Απόλλων Π.-Ολυμπιακός  63-93

Καρδίτσα-ΠΑΟΚ με 97-78

Δευτέρα  20,15: Παναθηναϊκός -Προμηθέας Π.