Ο Άρης έκοψε βαθμούς κι ελπίδες του Ολυμπιακού

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των playoffs της  Super League. Το στραβοπάτημα των ερυθρόλευκων μειώνει αισθητά τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου.Ο Λορέν Μορόν ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μετά από σουτ του Μαρτίνς (53′) ισοφάρισε για τους ερυθρόλευκους, με το 1-1 να παραμένει έως το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού.

Ο Φορτούνης μέσα στην περιοχή άνοιξε αριστερά στον Μαρτίνς, ο οποίος έκανε το διαγώνιο σουτ, με τον Ελ Κααμπί να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα πάνω στην γραμμή. Από εκεί και ύστερα, οι ερυθρόλευκοι άρχιζαν να πιέζουν ακόμη περισσότερο τον Άρη, με τον Μαρτίνς να έχει καλή στιγμή στο 58′.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, με τον Άρη να είναι πιο επιθετικός, έπειτα και από τις αλλαγές του Μάντζιου. Ωστόσο, ξανά οι κίτρινοι είχαν τελικές εκτός περιοχής. Οι ερυθρόλευκοι έμειναν μακριά από τελική για αρκετό διάστημα. Κατάφεραν να απειλήσουν στο 75ο λεπτό. Ο Τσικίνιο είδε ωραία την κίνηση του Ελ Κααμπί, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μπράμπετς πρόλαβε να βάλει το πόδι του για να διώξει κόρνερ.

  • ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμάτζιο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζουλ, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Φετφατζίδης, Σαβέριο, Μορόν.
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Έσε, Φορτούνης, Γιόβετιτς, Μαρτίνς, Ελ Κααμπί