Για τα ευαίσθητα παιδικά δόντια

Οι οδοντόκρεμες https://www.propharmacy.gr/odontokremes/ που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την ευαίσθητη στοματική κοιλότητα των μικρών παιδιών, έχουν πρωτοποριακές συνθέσεις και ανταποκρίνονται άριστα στις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Η BabyDerm Toothpaste Παιδική Φθοριούχος Οδοντόκρεμα με Γεύση Τσιχλόφουσκα 50 ml ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Η συγκεκριμένη οδοντόκρεμα αναστέλλει τη δημιουργία πλάκας, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά την τερηδόνα, δυναμώνοντας τα δόντια και τα ούλα.

Παρέχει ενεργή προστασία με οργανικό φθόριο και ξυλιτόλη. Έχει προσεγμένη σύνθεση, χωρίς οινόπνευμα, SLS και parabens που έχουν αρνητική επίδραση στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Η οδοντόκρεμα BABYDERM είναι ειδικά σχεδιασμένη για την καθημερινή προστασία και την ενδυνάμωση των ευαίσθητων παιδικών δοντιών.

Περιέχει ξυλιτόλη, ένα φυσικό γλυκαντικό που προστατεύει καθημερινά τα δόντια από τα οξέα που προκαλούν τερηδόνα και προλαμβάνει τον σχηματισμό της μικροβιακής πλάκας. Επίσης, φθόριο από οργανικά μόρια, που απορροφάται καλύτερα σε σχέση με αντίστοιχες ανόργανες ενώσεις, προσφέροντας αποτελεσματική και μεγάλης διάρκειας προστασία από την τερηδόνα.

Διατίθεται στο εμπόριο σε συσκευασία των 50 ml, για χρήση στην στοματική κοιλότητα. Σε περίπτωση που εμφανιστεί ερεθισμός ή υπάρχει ευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά του διακόψτε τη χρήση. Τα παιδιά έως έξι ετών πρέπει να χρησιμοποιούν ποσότητα ίση με ένα μπιζέλι, πάντα υπό την επίβλεψη ενηλίκου.

Συνιστάται να βουρτσίζετε τα δόντια σας με απαλές κινήσεις και χωρίς βιασύνη μετά από κάθε γεύμα.

Συστατικά:

250 ppm F- ως φθοριούχο νάτριο 250 ppm F- ως οργανικό φθόριο.