3D κίνηση για καλύτερο βούρτσισμα

Τα αποτελέσματα των ερευνών που έχουν γίνει κατά καιρούς, επιβεβαιώνουν απόλυτα τις κορυφαίες δυνατότητες που έχει η οδοντόβουρτσα Oral B www.my-pharmacy.gr/tag/odontobourtsa-oral-b. Είτε πρόκειται για απλή, είτε για ηλεκτρική, το αποτέλεσα είναι ο καλύτερος δυνατός καθαρισμός των δοντιών.

Η ORAL-B – Pro 750 Cross Action Special Edition Black & Bonus Travel Case σε μαύρο χρώμα, διαθέτει τη μοναδική λειτουργία 3D κίνησης της Oral-Β  που ταλαντεύεται, περιστρέφεται και πάλλεται (δόνηση). Χάρη σε αυτή απομακρύνει έως και 100% περισσότερη πλάκα από μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Ο επαγγελματικά εμπνευσμένος σχεδιασμός της κεφαλής CrossAction βοηθάει τις ίνες της οδοντόβουρτσας να περιβάλλουν κάθε δόντι με γωνία 16 μοιρών. Έτσι, επιτυγχάνεται βαθύς καθαρισμός μεταξύ των δοντιών, αφαιρώντας περισσότερη πλάκα και χαρίζοντας αποτελεσματική καθαριότητα. Ακόμη, έχει ενσωματωμένο επαγγελματικό χρονοδιακόπτη, που επισημαίνει τον απαιτούμενο χρόνο βουρτσίσματος των δύο λεπτών, σύμφωνα με τους οδοντιάτρους.

Χάρη στην πιο ανθεκτική μπαταρία της αντέχει έως 7 ημέρες για δύο φορές καθημερινό βούρτσισμα Επί δύο λεπτά. Ακόμη, διαθέτει αισθητήρα πίεσης, ο οποίος μειώνει αυτόματα την ταχύτητα της οδοντόβουρτσας, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο τα ούλα σας από το έντονο βούρτσισμα.

Οι ίνες CrissCross χάρη στην ειδική τους κλίση πετυχαίνουν βαθύ καθαρισμό μεταξύ των δοντιών, αφαιρώντας περισσότερη πλάκα και χαρίζοντας αποτελεσματική καθαριότητα. Οι ίνες indicator δείχνουν πότε πρέπει να αλλάζετε την κεφαλή βουρτσίσματος.

Στην συσκευασία της Oral-B Pro 750 Cross Action Special Edition Black & Bonus Travel Case περιλαμβάνονται:

1 επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

1 κεφαλή βουρτσίσματος Cross Action

1 βάση φόρτισης με φορτιστή

1 θήκη ταξιδίου.