Eπαγγελματίας ο Τρικαλινός Αγγελάκης στον Αστέρα Τρίπολης

Εξαργύρωσε την φοβερή χρονια που κάνει ο ταλαντούχος σέντερ φορ Κώστας Αγγελάκης από τα Τρίκαλα, καθώς φέτος αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του αφού δεν σταματάει να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα στην Κ17 αλλά και στην Κ19.
Ένας ακόμα (μετά τον Κακαδιαρη) από τους πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που είχε η φουρνιά των γεννημένων το 2007 της Ακαδημίας της Δήμητρας/Απόλλων  μας έκανε το επόμενο βήμα με τους υπόλοιπους να δουλεύουν σκληρά για να πάρουν και αυτοί τη δικιά τους ευκαιρία .

Αναλυτικά η ανακοίνωση  του Αστέρα Τρίπολης:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών, Κωνσταντίνος Αγγελάκης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Αγγελάκης αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει συμμετοχές τόσο με την ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ, όσο και με την Κ19, έχοντας μάλιστα σκοράρει και με τις δύο.

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Αγγελάκη:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Επίσης, τους προπονητές του συλλόγου για όσα μου προσφέρουν καθημερινά. Γνωρίζω ότι είμαι ακόμη στην αρχή, έχω πολλή δουλειά, κόπο και προσπάθεια για να καταφέρω να εκπληρώσω τα όνειρά μου και να δικαιώσω τους ανθρώπους που πιστεύουν σε εμένα. Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για εμένα, γιατί νιώθω ότι έκανα ευτυχισμένη την οικογένειά μου”.