Κόλλησε ο Παναθηναϊκός, “τρίποντα” για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό

Υποχωρεί στη «μάχη» του τίτλου ο Παναθηναϊκός, μετά την νέα μεγάλη γκέλα στην έδρα του, αυτή τη φορά κόντρα στην Κηφισιά. Οι «πράσινοι» για δεύτερο σερί ματς αφήνουν βαθμούς  τη στιγμή που οι άλλοι τρεις διεκδικητές συνέχισαν με νίκες. Την ΑΕΚ που είχε επικρατήσει  με 1-3 της Λαμίας, ακολούθησαν με ανατροπές ο ΠΑΟΚ (κόντρα στον Παναιτωλικό) και ο Ολυμπιακός (κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης).

Έτσι το «τριφύλλι» είναι πλέον τρίτο, με τη διαφορά από την κορυφή στους 3 βαθμούς και από τον τέταρτο Ολυμπιακό μόλις στους 2! Ο ΠΑΟΚ είναι μόνος δεύτερος και στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Παράλληλα, η νίκη του Άρη του δίνει το δικαίωμα να μην έχει άγχος αναφορικά με την 5η θέση, τη στιγμή που η ήττα της Λαμίας δεν άλλαξε κάτι για την εξάδα καθώς έχασε και ο Αστέρας Τρίπολης.

Στην ουρά της βαθμολογίας τώρα, η Κηφισιά πήρε σπουδαίο βαθμό κι έτσι ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα που παραχώρησε ισοπαλία στην έδρα του κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά και τον Βόλο που ηττήθηκε απ’ τον Άρη.

Tα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Λαμία – ΑΕΚ 1-3

Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 2-2

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-3

Ολυμπιακός – Αστέρας 2-1

Άρης – Βόλος 2-0

Παναθηναϊκός – Κηφισιά 1-1

Η Βαθμολογία

  1. ΑΕΚ 55
  2. ΠΑΟΚ 54
  3. Παναθηναϊκός 52
  4. Ολυμπιακός 50
  5. Άρης 41
  6. Λαμία 34

———————————————

  1. Αστέρας Τρίπολης 30
  2. ΟΦΗ 24
  3. Πανσερραϊκός 24
  4. Ατρόμητος 24
  5. Παναιτωλικός 19
  6. ΠΑΣ Γιάννινα 17
  7. Βόλος 17
  8. Κηφισιά 17

@ Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αφαίρεση ενός βαθμού για όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ το παιχνίδι κατοχυρώθηκε στους πράσινους με 0-3.