Ισοπαλία του ΟΦΗ με τον Βόλο

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Βόλο στο Ηράκλειο  με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με δέκα παίκτες για εξήντα λεπτά και τους Κρητικούς για πέμπτο σερί ματς να μένουν μακριά από τις νίκες.

Το VAR είχε πολλή δουλειά και έκρινε ουσιαστικά το ματς, που είχε τέσσερα ακυρωθέντα γκολ, αποβολές, ένταση κι έναν εντυπωσιακό Ιβάν Κόστιτς, ο οποίος κράτησε με σημαντικές σωτήριες επεμβάσεις τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) για τον Βόλο κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι Βολιώτες  είχαν προηγηθεί με υπέροχο τέρμα του Κόμπα στο 42’, ενώ ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 60’ με ένα καταπληκτικό σουτ του Θοράρινσον.

Τελικά, το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος, καθώς το γκολ του Μεγιάδο στο 90′ ακυρώθηκε μετά από πολλά λεπτά εξέτασης από το VAR.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μαρινάκης, Αμπάντα (77′ Νέιρα), Θοράρινσον, Καρώ, Πασαλίδης, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Γκαγέγκος (46′ Φελίπε), Ντίκο, Μοσκέρα (62′ Ριέρα).

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Άλχο (80′ Ασλανίδης), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (79′ Γκλάβτσιτς), Μπαριέντος, Κόμπα (62′ Κορνέτ), Κίτσος (46′ Μωραίτης), Ντέλετιτς (58′ Μύγας), Γκαρσία.