Εντυπωσιακή συμμετοχή στο τουρνουά του Δικτύου της ΑΕΚ

Εντυπωσιακή συμμετοχή, εντυπωσιακά παιχνίδια, εντυπωσιακή και η παρουσία του κόσμου. Αυτά ήταν τα τρία βασικά στοιχεία του περιφερειακού τουρνουά Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ F.C. DEVELOPMENT NETWORK.

Στις άρτιες εγκαταστάσεις της ακαδημίας ΑΕΚ Σαραγίων, πάνω από 300 παιδιά έπαιξαν ποδόσφαιρο, μοίρασαν χαμόγελα και ωραίες στιγμές στους δεκάδες γονείς και φίλους τους που παρακολούθησαν τα παιχνίδια. Από τις βασικές προτεραιότητες των διοργανωτών και η παρουσία εξειδικευμένου διασώστη, καθώς η προστασία των παιδιών αποτελεί πάντα το απόλυτο μέλημα της ΑΕΚ Σαραγίων.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ακαδημίες του δικτύου Αστέρας Λαμίας (Κ10,Κ12,Κ14&Κ16) Α.Ο.Ανατολής(Κ14&Κ16) και Εθνικός Καρδίτσας(Κ8,Κ10, Κ12 Κ14 & Κ16). Επίσης συμμετείχε με δύο τμήματα Κ10&Κ12 και η ακαδημία του Α.Ο. Πυργετού “Ο Δικέφαλος”.

Η οικογένεια της Ακαδημίας ΑΕΚ Σαραγίων θα ήθελε να ευχαριστήσει: Τις συμμετέχουσες ομάδες ΑΟ Ανατολή και τον υπεύθυνο Στράτο Γκαρόζη, Αστέρας Λαμίας και τον υπεύθυνο Χρήστο Βέλλιο, Εθνικό Καρδίτσας και τον υπεύθυνο Τάσο Μασούρα και τον Δικέφαλο Πυργετού με τον υπεύθυνο Αχιλλέα Παπαχρήστο.

Θερμές ευχαριστίες στον Επικεφαλή δικτύου Scouting ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Δημήτρη Ρούσσο που βρέθηκε στα Τρίκαλα και παρακολούθησε τις αναμετρήσεις. Ευχαριστούμε επίσης το ΔΣ του Α.Ο. Σαραγίων και το Πρόεδρο Λεωνίδα Γκόβαρη για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου για τις ανάγκες του τουρνουά. Ραντεβού πλέον για την επόμενη διοργάνωση του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ!!!