Sl-2 Χωρίς νικητή το Θεσσαλικό ντέρμπι- Ξέφυγε ο Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός  επικράτησε με 3-1 του Μακεδονικού στην πρμειέρα των πλέι οφ και ξέφυγε στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου.

Στον Βόλο,  Νίκη και  ΑΕΛ ήρθαν  ισόπαλες 1-1 και  μένουν πίσω στο κυνήγι του Λεβαδειακού. Οι “βυσσινί” πήραν κεφάλι στο θεσσαλικό ντέρμπι με κεφαλιά του Φαμπρίσιο Πεντρόσο στο 17′, όμως οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ισοφάρισαν λίγο αργότερα με τον Βασίλη Γαβριηλίδη και κράτησαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η 1η αγωνιστική play off
Νίκη Βόλου – ΑΕΛ 1-1

Μακεδονικός – Λεβαδειακός 1-3

Ρεπό: ΑΕΚ Β’

 

Βαθμολογία

  1. Λεβαδειακός 31

———————————————

  1. ΑΕΛ 26
  2. Νίκη Βόλου 17
  3. ΑΕΚ Β’ 16
  4. Μακεδονικός 16

 

Νίκη παραμονής για την Κοζάνη

Η Κοζάνη έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία, ύστερα από τη δύσκολη νίκη της με 1-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί από την αρχή, αλλά τελικά χρειάστηκε να περάσουν 87 λεπτά αγώνα για να βρουν το σωτήριο τέρμα, από εκτέλεση φάουλ του Ευριπίδη Γιάκου.

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να ξεφύγει στη βαθμολογία των playouts, αφού έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με τον ουραγό Αιολικό, ο οποίος πήρε “χρυσό βαθμό για τη συνέχεια.

 

 

1η αγωνιστική play out Α’ όμιλος
Κοζάνη-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Αιολικός-ΠΟΤ Ηρακλής 1-1

Καμπανιακός-ΠΑΟΚ Β’ (ΑΝΑΒΟΛΗ)

 

Βαθμολογία play out

  1. ΠΟΤ Ηρακλής 16
  2. ΠΑΟΚ Β’ 15
  3. Κοζάνη 15

———————————————

  1. Αναγέννηση Καρδίτσας 15
  2. Καμπανιακός 12
  3. Αιολικός 11

 

 

 

Ο Ιωνικός «διέλυσε» τα Χανιά

 

Ντέρμπι μόνο στη θεωρία αποδείχθηκε πως ήταν η μονομαχία του Ιωνικού με τα Χανιά για την πρεμιέρα των playoffs του Β’ Ομίλου της Super League 2, αφού το παιχνίδι της Νίκαιας εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ξεκίνησε εντυπωσιακά (δύο γκολ μέχρι το 11′) και εν συνεχεία εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία που της παρουσιάστηκε, φτάνοντας στην τελική επικράτηση με επιβλητικό τρόπο (5-1).

 

 

Για την  1η αγωνιστική play-offs  του Β’ Ομίλου  Ιωνικός – Χανιά 5-1. Σήμερα παίζουν 15:00 Ηλιούπολη – Καλλιθέα Action 24

Ρεπό: Καλαμάτα