Η επιστροφή του Φορτούνη θα γίνει και σε δύσκολα ματς

Ο Κώστας Φορτούνης περιμένει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καλείται να βρει τρόπο να τον αξιοποιήσει, σε μία περίοδο που ο διεθνής μέσος θέλει να πάρει παιχνίδια και να τονωθεί η αυτοπεποίθηση του, καθώς μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει συζήτηση για το συμβόλαιό του.

Πλέον ο Trikalin;ow ;asow  εκ των πραγμάτων θα πέσει στα βαθιά γιατί  οι ερυθρόλευκοι έχουν να αντιμετωπίσουν το πρώτο 20ημερο του Απριλίου, κατά χρονική σειρά, την ΑΕΚ (εντός) και τον Παναθηναϊκό (εκτός), από τη στιγμή που, όπως όλα δείχνουν, θα αναβληθεί ενδιάμεσα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Έτσι κι αλλιώς, ο Ολυμπιακός μέχρι το φινάλε της σεζόν θα έχει δύσκολα παιχνίδια, καθώς θα χρειαστεί να παίξει τέσσερις φορές με τον ΠΑΟΚ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, από δύο με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, εκτός με τον Άρη, εντός με τον ΠΑΣ Γιάννινα και, εφόσον πάρει την πρόκριση εις βάρος του Δικέφαλου του Βορρά, θα έχει και τον τελικό του Κυπέλλου. Η επιστροφή του Φορτούνη είναι άκρως σημαντική για τον ίδιο, όπως και τον ερυθρόλευκο οργανισμό, καθώς ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από την ποιότητα, την ποδοσφαιρική ευφυία και την αποτελεσματικότητα του, που τόσο έλειψαν τούτη την περίοδο.

Μάλιστα, ο παίκτης θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να τονωθεί η αυτοπεποίθησή του, καθώς μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να γίνει συζήτηση για το συμβόλαιό του. Ο 29χρονος επιθετικός δεσμεύεται με την πειραϊκή ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2023, δηλαδή θα μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και, λογικό, είναι να γίνει κουβέντα για την επόμενη μέρα.πηγη spor24