Διπλο η ΑΕΚ στη Λαμία, ισοπαλια Ολυμπιακου

Με νίκη άρχισε το 2022 για την ΑΕΚ καθώς η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη πέρασε με 2-0 από τη Λαμία, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Λιβάι Γκαρσία στο 29΄ και ο Άμραμπατ στο 83΄ πέτυχαν τα γκολ της Ένωσης που παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Ολυμπιακό.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης (63’ Ταϊρόν), Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Νούνιες (82’ Τσούκαλος), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (82’ Καραμάνος).

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Σβάρνας, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί, Λε Ταλέκ (71’ Σιμόες), Σιμάνσκι (77’ Σάκχοφ), Γκαρσία, Μάνταλος (87’ Χατζισαφί), Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ (71’ Γέβτιτς).

Ανούσιος ήταν ο Ολυμπιακός στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα χρονιά, μια και έμεινε στην ισοπαλία χωρίς τέρματα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στη Super League και… γεύτηκαν μόλις την τρίτη απώλεια βαθμών.

ίποτα δεν λυγίζει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος νίκησε 2-0 τον, επίσης ελλιπέστατο είναι η αλήθεια, Άρη με 2-0 στη Λεωφόρο και πλέον βλέπει την επιστροφή στην Ευρώπη έπειτα από πέντε χρόνια, πιο κοντά από ποτέ.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε τους Πέρεθ, Μαουρίσιο, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνη. Μία τετράδα σημαντικών απουσιών. Αλλά είχε μία άλλη τετράδα, όλοι ισπανόφωνοι, να κάνει όργια. Ο Αϊτόρ είχε ασίστ και γκολ στην καλύτερή του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό. Ο Παλάσιος είχε ασίστ και γκολ σε μία ακόμα καλή παρουσία. Με αυτούς και τους Βιγιαφάνιες, Χουάνκαρ να είναι καταπληκτικοί, οι «πράσινοι» νίκησαν 2-0 τον Άρη, ο οποίος δεν είχε τους Γκάμα, Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Φαμπιάνο και Καμαρά.