Ο Αστέρας νίκησε τον Παναθηναϊκό

Νίκη και η Λαμία

Μεγάλη νίκη με πέναλτι του Μπαράλες στο 84′ πανηγύρισε ο Αστέρας κόντρα σε ένα  ΠΑΟ , που δεν είχε φαντασία, εμπνεύσεις και πήγε σε ένα δύσκολο ματς

Στο 90′ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε. Σέντρα του Βιτάλ, βρήκε τη μπάλα ο Καρλίτος, στρώθηκε στον Σάντσες, ο οποίος εκτέλεσε, έβαλε κόντρα ο Χριστόπουλος κι από κοντά ο Αϊτόρ ισοφάρισε. Το γκολ, όμως, ακυρώθηκε, διότι ο Αϊτόρ ήταν σε θέση οφσάιντ την ώρα που σούταρε ο Σάντσες! Στο 94′ ο Λούντκβιστ μόνος του σούταρε άουτ και ο Αστέρας πήρε μία τεράστια νίκη.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (46’ Σάντσες), Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος (65’ Βιτάλ), Μαουρίσιο (87’ Λούντκβιστ), Αϊτόρ, Παλάσιος (76′ Ιωαννίδης), Καρλίτος.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Τασουλής (73’ Άλβαρες), Χριστόπουλος, Ατιένθα, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ρεγκίς, Τιλίκα (89′ Ιγκλέσιας), Καπίγια (66’ Ριέρα), Σόνι (73’ Μπαράλες).

 

Το καλύτερο το κράταγε για το φινάλε η Λαμία, η οποία με μια τρομερή ανατροπή με δυο γκολ του Μανούσου επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ