Πέρασε με “καρέ” ο ΠΑΟΚ από τα Γιάννενα

Ισόπαλία 2-2 η Λαμία με Βόλο

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε ηττηθεί στην Τούμπα 0-1 από τους, ισόβαθμους μέχρι πριν τη σέντρα, Ηπειρώτες, πέρασε με εμφατικό 0-4 από τα Γιάννινα και πλέον είναι μόνος του στην τρίτη θέση.

Ο 32χρονος Κούρτιτς, αυτός ο έμπειρος διεθνή Σλοβένος μέσος, με τεράστια καριέρα στην Ιταλία πήρε από το χέρι τον ΠΑΟΚ και τον οδήγησε σε νέα νίκη. Κόντρα στη Λαμία είχε σημειώσει το νικητήριο γκολ. Σήμερα πέτυχε τα δύο πρώτα κλειδώνοντας τη νίκη και οι Αουγκούστο, Άκπομ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη με το τελικό 0-4.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απλά στο 92′ έχασε την ευκαιρία για το γκολ της τιμής. Ο Σάλιακας γύρισε τη μπάλα και ο Εραμούσπε προ κενής εστίας δεν βρήκε τη μπάλα για να σκοράρει.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Λιάσος (71’ Λώλης), Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι (71’ Σιόντης), Σνάιντερ (84’ Τριάδης), Μορέιρα (59’ Μίνα), Μιλιντσεάνου (71’ Μπρένερ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Σίντκλεϊ, Μιχάι, Κρέσπο (65’ Ίνγκασον), Τσιγγάρας, Κούρτιτς (74’ Σβαμπ), Αουγκούστο, Μουργκ (59’ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

 

Ισοπαλία Λαμίας με Βόλο

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν η Λαμία και ο Βόλος στο «Αθ. Διάκος» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής έπειτα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι με πολλά γκολ, δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες, ένταση και τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων. Χωρίς νίκη έμεινε η Λαμία για 5ο σερί ματς (και 11ο σερί αγώνα στην έδρα της στη Super League), παραμένει χωρίς τρίποντο η ομάδα της Μαγνησίας από τις 2 Οκτωβρίου (6 ήττες και 2 ισοπαλίες). Ο Βόλος πήρε «κεφάλι» στο σκορ με δύο τέρματα του Φαν Φέερτ, όμως η Λαμία «αντέδρασε» κι… έσωσε τον βαθμό με τα γκολ των Αραμπούλι και Μπεχαράνο.

Η Λαμία πίεσε στη συνέχεια για την ολική ανατροπή, όμως ο Βόλος ήταν εκείνος που έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ στο 86’, όταν από την μπαλιά του Μπαρτόλο, ο Ρεγκατέν έφυγε στην κόντρα και πλάσαρε, αλλά ο Γκαραβέλης έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά, μπλοκάροντας στη γωνία του.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Αντέτζο (46’ Μαζουλουξής), Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Ελευθεριάδης (76’ Μανουσάκης), Μπεχαράνο, Τζανδάρης (46’ Ταϊρόν), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (84’ Τσούκαλος), Νούνιες.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Μπαρτόλο, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Νίνης (85’ Γκουλέν), Ροσέρο (46’ Φερνάντες), Ορόζ (90’+2’ Λογαράς), Ρεγκατέν, Φαν Φέερτ.