“Πάρτι” για Άρη στο ΟΑΚΑ

Κέρδισε με 0-2 την ΑΕΚ

Το… τελειωτικό χτύπημα στην ΑΕΚ δόθηκε στο χρόνο των καθυστερήσεων (91’), με τον Σίλβα ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή, νικώντας τον Αθανασιάδη, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στο 1-1, έχοντας την καλύτερη της στιγμή στο 70’ με σουτ στο δοκάρι το οποίο έγινε από τον Μαχαίρα. Αυτή ουσιαστικά ήταν και η μοναδική επιθετική προσπάθεια για τους γηπεδούχους, που ισορρόπησαν στην επανάληψη κυρίως λόγω της εισόδου του Μάνταλου.

Ο Αρης κατάφερε να προηγηθεί με τον Ρόουζ στο 25ο λεπτό, όντας πολύ καλύτερος γενικά στο α’ ημίχρονο.

Ηταν ένα μέτριο ματς σε γενικές γραμμές με λιγοστές ευκαιρίες στις δύο εστίες.

 

Ως εκ τούτου, ο Αρης παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με 42 βαθμούς, υπερτερώντας τον ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που ακολουθούν με 40.

Διαιτητής: Τρεϊμάνις (Λετονία)
Βοηθοί: Γκουντερμάνις (Λετονία) – Σπασιονίκοβς (Λετονία)
4ος διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
VAR: Ντιεπέρινκ (Ολλανδία). AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Κίτρινες κάρτες: Σιμόες (23’), Λόπες (53’), Κρίστιτσιτς (54’), Σούντγκρεν (81’), Μάνος (89’)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Ραντόνια (46’ Νταντσένκο), Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Λόπες, Σιμόες (46’ Μάνταλος), Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι (79′ Τάνκοβιτς), Λιβάι Γκαρσία, Αλμπάνης (46’ Μαχαίρας), Ανσαριφάρντ (59′ Ολιβέιρα)

Αρης (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σάκιτς, Τζέγκο, Σάσα (84′ Μπρούνο), Ματέο Γκαρσία (84′ Ματίφια), Γκάμα, Μπερτόλιο (74’ Σίλβα), Μαντσίνι (66′ Μάνος)