Καθαρίστε σαν επαγγελματίες

Η ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα είναι μια σύγχρονη συσκευή, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε χώρο, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Στις μέρες μας κυκλοφορούν δεκάδες ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Η Karcher T 7/1 Classic Επαγγελματικής Χρήσης Ηλεκτρική Σκούπα, έχει εντυπωσιακή ισχύ αναρρόφησης 230 mbar χάρη στο μοτέρ 1000 Watt. Διαθέτει δυο ρόδες και 2 στριφογυριστές ρόδες για μέγιστη ευκινησία. Χάρη στο μοτέρ 1000 W η compact σκούπα ξηρής αναρρόφησης Τ 7/1 classic έχει εντυπωσιακή ισχύ αναρρόφησης 230 mbar. Παρόλη την ισχύ η σκούπα λειτουργεί σχετικά αθόρυβα στα 63 db(A).

Είναι εύκολη στη μεταφορά της χάρη στο χαμηλό βάρος της των 3.5 kg και έχει ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. H T 7/1 Classic είναι μέχρι και 50% ελαφρύτερη σε σχέση με τα μοντέλα με την ίδια χωρητικότητα κάδου και είναι εύκολη στη μεταφορά της χάρη στο χαμηλό βάρος της των 3.5 kg. Τα σκαλιά ή οι μεγαλύτερες αποστάσεις δεν είναι πλέον πρόβλημα

Η εργονομική λαβή με ρύθμιση ισχύς αναρρόφησης εξασφαλίζει άνετη λειτουργία οποιαδήποτε στιγμή. Διαθέτει φίλτρο fleece εκτός από τη σακούλα για αδιάκοπη λειτουργία. Το προστατευτικό πλαίσιο εξασφαλίζει ότι ο κάδος των 7.5 λίτρων δεν θα προκαλέσει φθορά στα έπιπλα και άλλα αντικείμενα.

Χαρακτηριστικά:

Ενεργειακή Κλάση: D

Απόδοση Καθαρισμού σε Χαλιά: E

Απόδοση Καθαρισμού σε Σκληρό Δάπεδο: C

Ισχύς: 1000 Watt

Χωρητικότητα: 6 lt

Επίπεδο Θορύβου: 74 db

Απορρόφηση: Στερεών