Ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα

Η ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα είναι μια επιλογή που κάνουν τα πιο σύγχρονα νοικοκυριά. Στην εποχή μας θα βρείτε διάφορα μοντέλα αυτού του τύπου για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με τα θέλω σας.

Η DYSON Bigball 2 uptop κάνει την υπόθεση καθαριότητα να μοιάζει διασκεδαστική. Ο κάδος της αδειάζει εύκολα και υγιεινά ενώ με την αρθρωτή της λαβή που περιστρέφεται κατά 360ο και τα εξαρτήματα που τη συνοδεύουν, θα σου χαρίσει τέλεια καθαριότητα σε δυσπρόσιτα σημεία όπως γωνίες, σκάλες, ψηλά ράφια κ.ά.

Διαθέτει την ικανότητα να φτάνει εκεί που οι άλλες σκούπες αδυνατούν. Διατίθεται στην αγορά με μια σειρά αξεσουάρ που της επιτρέπουν να προσεγγίζει επιφάνειες που καλά-καλά δεν τις βλέπεις. Η λειτουργία της είναι κατά 25% πιο αθόρυβη σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο της Dyson.

Με διπλή σειρά κυκλώνων για να αιχμαλωτίζει αποτελεσματικότερα της σκόνη, διαθέτει κεφαλή Pneumatic που προσαρμόζει το ύψος της στην επιφάνεια που σαρώνει. Η αναρρόφηση που δημιουργείται είναι πολύ ισχυρή με τη σκόνη και τα σωματίδια να διαχωρίζονται –κι αν χρειαστεί το παραμικρό, το φροντίζει η ίδια η σκούπα.

Η κεφαλή της σκούπας ανασηκώνεται και χαμηλώνει αυτόματα, έτσι ώστε να αποκτήσει το τέλειο ύψος ανάλογα την επιφάνεια που σαρώνει. Ο κυκλώνας της Dyson είναι τόσο αποτελεσματικός, που δεν απαιτείται πλύσιμο ή καθάρισμα. Η Dyson Cinetic Big Ball Up Top 2 έρχεται με ειδική τεχνολογία για εύκολο άδειασμα κάδου. Με το πάτημα ενός κουμπιού, αυτός θα απελευθερωθεί, επιτρέποντάς σου έτσι να τον αδειάσεις άκοπα και χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο για την υγεία σου.