Αντηλιακή προσώπου με βελούδινη υφή

Η αντηλιακή κρέμα https://www.propharmacy.gr/kat/antiliaki-krema/ είναι ίσως το πιο αναγνωρίσιμο προϊόν στις τάξεις των καταναλωτών, ανδρών και γυναικών, κάθε καλοκαίρι. Τα νέας γενιάς προϊόντα κάνουν τη διαφορά στην προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας.

Η Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face Cream Spf50+ Αντηλιακή Προσώπου με Χρώμα, Πολύ Υψηλής Προστασίας & Βελούδινης Υφής διατίθεται σε συσκευασία των 50ml. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έγχρωμο αντηλιακό προσώπου με μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή, το οποίο εξασφαλίζει στο δέρμα πολύ υψηλή προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

Παρέχει αποτελεσματική κάλυψη σε δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες, ενώ το χρώμα παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology, δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος».

Εμφανίζει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Έχει μη λιπαρή υφή, είναι δερματολογικά ελεγμένη, δεν περιέχει άρωμα και parabens, ενώ είναι μη φαγεσωρογόνος. Αφήνει μία βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, παρέχοντας ματ, ομοιογενή όψη και απαλύνει την όψη των ρυτίδων.

Είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση όλο το χρόνο για προστασία και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, για ανοιχτούς φωτότυπους, για φωτοευαίσθητα δέρματα, για δέρματα με σπίλους, ουλές. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο δέρματος. Εφαρμόστε ομοιόμορφα ικανή ποσότητα του αντηλιακού, ακόμα και στα δύσκολα σημεία. Απλώστε σε στεγνό δέρμα περίπου μισή ώρα πριν εκτεθείτε στον ήλιο.