Η αποστολή του Ολυμπιακού για Βέλγιο

Για το Γκενκ του Βελγίου αναχωρησε το πρωί  ο Ολυμπιακός,

 

Για το Γκενκ του Βελγίου αναχωρησε το πρωί της Τετάρτης ο Ολυμπιακός, προκειμένου να πραγματοποιήσει εκεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του. Ο πρωταθλητής θα παραμείνει στο Βέλγιο ως τις 16 Ιουλίου ανεβάζοντας στροφές ενόψει και των προκριματικών του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν εκεί τρεις φιλικές αναμετρήσεις: Στις 8/7 κόντρα στη Μαλίν, στις 12/7 κόντρα στην Αλκμάαρ και στις 15/7 κόντρα στη Λόκερεν.

Την προετοιμασία αυτή δεν θα ακολουθήσουν τέσσερις ποδοσφαιριστές, που κόπηκαν από τον Μπέσνικ Χάσι. Πρόκειται για τους Κασάμι, Γιαννιώτα, Ρισβάνη και Βέργο, οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στους Βιάνα και Μπουχαλάκη, που επίσης δεν υπολογίζονται από τον Αλβανό προπονητή και βρίσκονται ήδη προς αναζήτηση ομάδας.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Σκαφίδης, Ταχτσίδης και Ζντιέλαρ.