Λαμπερό μαύρισμα που διαρκεί

Ολοένα και περισσότερα άτομα (άνδρες και γυναίκες) αναζητούν τα κατάλληλα προϊόντα που θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν ένα ομοιόμορφο και έντονο μαύρισμα, το οποίο θα διαρκέσει και μετά τα πέρας του καλοκαιριού. Τα αντηλιακά 1+1 δώρο https://www.parapharmacie.gr/cat/antiliaka-1-1-dwro/ ανταποκρίνονται σε αυτήν την απαίτηση του καταναλωτικού κοινού.

Το GALENIC 1+1 Soins Soleil Creme Legere Visage SPF 50 40 ml είναι ένα συμπληρωματικό πακέτο προσφοράς, το οποίο υπόσχεται έντονο και λαμπερό μαύρισμα μεγάλης διάρκειας. Πρόκειται για μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Θεωρείται ιδανική επιλογή για ανοιχτόχρωμη ή ευαίσθητη στον ήλιο επιδερμίδα. Προστατεύει και ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα έντονο και ομοιόμορφο μαύρισμα που εντυπωσιάζει.

Χάρη στην ελαφριά του υφή δεν κολλάει και μπορεί να εφαρμοστεί άνετα, ενώ απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει σημάδια και λιπαρότητα στο δέρμα. Περιέχει Uncaria του Αμαζονίου, ένα συστατικό που προστατεύει από τη φωτογήρανση, ενώ διατηρεί το DNA των κυττάρων.

Επίσης, φίλτρα Tinosorb για σταθερή και αποτελεσματική προστασία από τα εγκαύματα κατά την έκθεση στον ήλιο και βιταμίνη Ε, η οποία της παρέχει άμεση αντιοξειδωτική δράση.

Πρόκειται για ένα δερματολογικά ελεγμένο και μη φαγεσωρογόνο προϊόν, το οποίο είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή έτσι ώστε να χρησιμοποιείται πάντα επαρκής ποσότητα για να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.