Φυσική ενυδάτωση και φρεσκάδα

Τα αντηλιακά που κυκλοφορούν στις μέρες μας στο εμπόριο, συνδυάζονται με ιδανικό τρόπο με τα άλλα καλλυντικά σκευάσματα, τα οποία προσφέρουν συμπληρωματική ή συνδυαστική περιποίηση και προστασία.

Το Apivita After Sun Cooling Cream Gel Δροσιστική Ενυδατική Κρέμα Gel προσώπου & σώματος με Σύκο & Αλόη 150ml είναι ένα πρωτοποριακό σκεύασμα, το οποίο στηρίζεται στη φυσική του σύνθεση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και έχει άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Η συγκεκριμένη ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο και το σώμα κυκλοφορεί σε μορφή τζελ και είναι ιδανική για χρήση μετά την έκθεση στον ήλιο. Περιέχει μια πατέντα πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση. Μπορεί να εφαρμοστεί και ως γαλάκτωμα σώματος για καθημερινή χρήση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και των διακοπών.

Περιέχει θαλάσσια λεβάντα, που είναι πλούσια σε στερόλες και βιταμίνη E και  προβιταμίνη Β5 μαζί με βιολογική αλόη, οι οποίες ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και τους ερεθισμούς, καταπραΰνουν και ενυδατώνουν.

Έχει φυσική σύνθεση σε ποσοστό 96%. Το βιολογικό έλαιο αμυγδάλου και το εκχύλισμα σύκου ενυδατώνουν σε βάθος και αναπληρώνουν τη χαμένη υγρασία του δέρματος. Το εκχύλισμα αγγουριού χαρίζει μοναδική αίσθηση δροσιάς και αφήνει την επιδερμίδα απαλή. Τέλος το νερό από βιολογικό πράσινο τσάι παρέχει αντιοξειδωτική προστασία. Έχει ελαφριά και δροσερή υφή που απορροφάται άμεσα και υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα. Δεν περιέχει parabens, οινόπνευμα και σιλικόνες. Είναι δερματολογικά ελεγμένη και υποαλλεργική.