Νέας γενιάς οξύμετρα

Το οξύμετρο χρησιμοποιείται καθημερινά από πάρα πολλούς συνανθρώπους μας ανά τον κόσμο. Τα νέας γενιάς προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη διαφορά.

Το οξύμετρο Connect Elite 3240 συνδυάζει ακρίβεια και συνδεσιμότητα, με αποδεδειγμένη απόδοση ακόμη και σε ασθενείς με αδύναμο σήμα παλμού. Η σωστή απόφαση για ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα όπως η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (COPD) εξαρτάται συχνά από την ανάγνωση μιας ακριβούς μέτρησης κορεσμού οξυγόνου (SpO2).

Ακόμα, το παλμικό οξύμετρο δακτύλων NoninConnect ™ Elite Model 3240 επιτρέπει στους κλινικούς ιατρούς να δουν από απόσταση (μέχρι 10m / 32ft) το SpO2 του ασθενούς σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, οι ασθενείς μπορούν να στείλουν και να αποθηκεύσουν το ιστορικό SpO2 μέσω μιας συσκευής Apple®, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση των προβλημάτων για την έγκαιρη παρέμβαση και την αποφυγή εισαγωγής στο νοσοκομείο.

Χαρακτηριστικά:

Επιτρέπει στους κλινικούς ιατρούς να βλέπουν από απόσταση (μέχρι 10m / 32ft) το SpO2 των ασθενών τους σε πραγματικό χρόνο

Επιτρέπει στους ασθενείς και τους κλινικούς ιατρούς να αποθηκεύουν το ιστορικό SpO2 (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) χρησιμοποιώντας ένα συμβατό έξυπνο τηλέφωνο ή tablet της Apple

Η εφαρμογή NoninConnect επιτρέπει στους ασθενείς να μοιράζονται μετρήσεις με την εφαρμογή Health of Apple

Μπορεί να βοηθήσουν στην προληπτική αναγνώριση των ζητημάτων για την έγκαιρη παρέμβαση και την αποφυγή της εισαγωγής στο νοσοκομείο.

Παρέχει απλοποιημένη αντιστοίχιση για ζωτική ανταλλαγή πληροφοριών μέσω ασφαλούς ασύρματης σύνδεσης

Παρέχει μετρήσεις SpO2 και ρυθμού παλμών από μικρά έως μεγάλα δάκτυλα, καλή έως κακή διάχυση και σκοτεινούς έως ελαφρούς τόνους δέρματος.