Οξύμετρο Bluetooth

Το οξύμετρο είναι μία συσκευή, η οποία χρησιμοποιείται καθημερινά από πάρα πολλούς συνανθρώπους μας ανά τον κόσμο. Τα νέας γενιάς προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη διαφορά.

Το πρώτο παγκοσμίως ασύρματο παλμικό οξύμετρο δακτύλου, Nonin Onyx II 9560, με ασύρματη τεχνολογία σύνδεσης Bluetooth καλύπτει τις απαιτήσεις κάθε καταναλωτή.

Χαρακτηριστικά:

Εξαιρετική αντοχή για κατ’ οίκον φροντίδα

Κατασκευασμένο με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth 2.0 παρέχοντας ασφαλή ασύρματη σύνδεση για ανταλλαγή ζωτικών πληροφοριών.

Εξαιρετικά ευέλικτο, συνδέεται εύκολα με συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, PDA, Η/Υ κ.α.

Σχεδιασμένο να πληροί τις απαιτήσεις των καινούργιων προτύπων όπως: Προφίλ συσκευών υγείας με Bluetooth (HDP), IEEE11073 & Continua.

Το μοναδικό παλμικό οξύμετρο δακτύλου που αξιώνει απόλυτη ακρίβεια να παρακολουθεί ασθενείς με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Αρκετές συσκευές οξυμετρίας ισχυρίζονται ότι έχουν την έγκριση του FDA, λίγες, όμως, μπορούν να ισχυριστούν ότι είναι πραγματικά κλινικά αποδεδειγμένες.

Μνήμη αποθήκευσης και προώθησης.

Εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία επιτρέποντας στους ασθενείς να πραγματοποιούν μετρήσεις εκτός σπιτιού, ενώ παράλληλα μεταδίδει τα στοιχεία με αποτύπωση χρόνου λήψης στη συνδεδεμένη συκσκευή.

Μέγιστος αριθμός μετρήσεων που αποθηκεύονται: 20.

Αρκετά οικονομικό όσον αφορά την κατανάλωση, καθώς εξοικονομεί ενέργεια με αυτόματη ρύθμιση της εκπεμπόμενης ισχύος, ανάλογα με την απόσταση από την κεντρική μονάδα.

Με την τεχνολογία Smartpoint, το οξύμετρο Nonin Onyx II 9560 επιλέγει έξυπνα ποιες τιμές οξυμετρίας  θα χρησιμοποιηθούν για ανάλυση. Ένας εξελιγμένος αλγόριθμος, παρέχει γρήγορα και ακριβή τις τιμές των μετρήσεων του οξυγόνου και των καρδιακών παλμών, στέλνοντας, μάλιστα, τα στοιχεία σε 30″ από την ενεργοποίησή του.