Διακρίσεις αθλητριών σε τουρνουά της Σερβίας

soat2Σημαντικές διακρίσεις αθλητριών του ΣΟΑΤ σε τουρνουά Σερβίας

Το δελτίο τύπου αναφέρει…

ΘΡΊΑΜΒΟΣ-ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
ΧΡΥΣΉ Η ΦΑΝΉ ΤΖΈΝΗ-ΑΡΓΥΡΗ Η ΕΎΑ ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ
Μόνο με αυτές τις λέξεις μπορεί να αποδοθεί το μέγεθος των διακρίσεων που πέτυχαν οι αθλητριες του ΣΟΑΤ σε ενα απο τα δυνατοτερα τουρνουα στον κοσμο,το βαθμολογούμενο G1 SERBIA OPEN 2016. Οι Αθλητές μας ξεπέρασαν αυτή τη φορά κάθε άλλη παρουσία που είχε συνολικά ο Σύλλογός μας σε διεθνές επίπεδο (μην ξεχνάμε ότι από τις τάξεις του Συλλόγου μας έχουν αναδειχθεί σπουδαίοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες με μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα). Για να καταλάβουμε το μέγεθος της επιτυχίας να πούμε ότι η συμμετοχή ξεπερνούσε τους 1300 αθλητές και οι αθλητές μας ήταν οι ηλικιακά μικρότεροι καθώς αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στις Νεανιδες.
Με τους επιλεκτους της Ένωσης Β. Ελλάδος αγωνίστηκαν οι αθλητές μας που από μόνο του το καθιστά επιτυχία και ήταν οι:
1.ΤΖΕΛΗ ΦΑΝΉ
2.ΠΑΙΤΑΡΙΔΟΥ ΕΎΑ
3.ΤΖΕΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
4.ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
5.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ
Αναλυτικα:
ΦΑΝΉ ΤΖΈΝΗ( -52 Νεανιδων)
Πέρασε ανευ τον πρώτο αγώνα ,κέρδισε στον 2ο με 13-0 (Κροατία)
τον 3ο αγώνα με 3-1 (Σερβια), τον 4ο με 8-0(Κροατία) και τον Τελικό με 5-0 (Λετονία)
ΕΎΑ ΠΆΝΤΑ ΡΌΔΟΥ
Κέρδισε τον 1ο αγωνα με 5-4 (Βουλγαρία) τον 2ο με 13-0 (Κροατία), τον 3ο με 1-0 (Πολωνια,τον 4ο με 8-4 (Ρωσία) και ηττήθηκε στον Τελικό με 4-8 (Κροατία)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΤΖΕΛΗ(-57 Γυναικων)
Κέρδισε τον 1ο αγώνα με 12-0 αλλά ήταν άτυχη καθώς στον 2ο αγώνα της αντιμετώπισε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης (Γερμανια) και ηττήθηκε με 7-1.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ(-55 Εφηβων)
Κέρδισε τον πρωταθλητή Βοσνίας με 13-1 στον 1ο αγώνα και ηττήθηκε στον 2ο από Κροατη.
ΓΙΏΡΓΟΣ ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ(-59 Εφηβων)
Ξανά άτυχος καθώς αποκλείστηκε από τον Ιταλό πρωταθλητή που πήρε και την κατηγορία.
Δηλώσεις ΝΙΚΟΥ ΠΑΙΤΑΡΙΔΗ
«Εμείς ως προπονητικό τιμ είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι έως και ευτυχισμένοι. Νοιώσαμε για μια ακομη φορα πραγματικα υπερήφανοι που τα παιδιά μας εκπροσώπησαν επάξια τα ελληνικά χρώματα με την ΕΤΑΒΕ σε ένα τόσο μεγάλο διεθνούς φήμης τουρνουά αλλά και τον ΣΟΑΤ. Αφιερώνω τις επιτυχίες των αθλητών μας στο ΔΣ και προπονητές της Ένωσης Β. Ελλαδας που βοήθησαν και έδωσαν την δυνατότητα στα παιδιά να ζήσουν την εμπειρία και να βιδώσουν αυτές τις έντονες συγκινησεις»
Οι επιτυχίες αυτές είναι πρωτόγνωρες όσο αφορά το Ταεκβοντο για τα Τρίκαλα , φανερώνουν ότι ο ΣΟΑΤ κινείται σε άλλο επίπεδο και φυσικά τίποτε δεν γίνεται τυχαία.
Επίσης το Σαββατοκυριακο θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων(2002-2004) και ταυτόχρονα το Διασυλλογικο πανελλήνιας εμβελειας (2005) στην Χαλκίδα. Απο τον ΣΟΑΤ κατάφεραν να προκριθούν 4 αθλητές για το Πανελλήνιο και 5 για το Διασυλλογικό και ελπίζει σε κάποια μετάλλια ιδιαίτερα στο Πανελλήνιο ώστε να λάβουν τα ευεργετικά μπόνους οι αθλητές για την εισαγωγή τους σε πανεπιστήμια που είναι ο ξεκαθαρος στόχος μας και τόσα παιδιά του ΣΟΑΤ το κατάφεραν και είναι ήδη σε πανεπιστήμια.