Μπρισίμης: «Βαριά ήττα, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι…» (Βίντεο)

Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου στο τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΑΟΤ Βαγγέλης Μπρισίμης: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας με βάση τον στόχο που έχουμε θέσει. Η αλήθεια είναι ότι είχε αυξημένο βαθμό δυσκολίας για μας καθώς είχαμε απέναντι μας την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και εκ των διεκδικητών του τίτλου. Είχαμε ένα πλάνο το οποίο ακολουθήσαμε για 20 περίπου λεπτά, η Νέα Αρτάκη ευτύχησε να προηγηθεί αλλά εμείς αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε γρήγορα. Στην συνέχεια βγήκαμε ανεξέλεγκτα μπροστά, κυνηγήσαμε μπάλες που δεν έπρεπε και η Νέα Αρτάκη έβαλε δύο γκολ, το ένα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πανομοιότυπο τρόπο από την αριστερή μας πλευρά»

Ο προπονητής των Τρικάλων όταν είδε ότι δεν άλλαξε η κατάσταση ούτε με τις αλλαγές στην επανάληψη και έγινε το 1-4 είπε ότι προσπάθησε να διαχειριστεί την κατάσταση ώστε να αποφύγουν κάποιοι παίκτες κάρτες.

Για το μέγεθος της ήττας είπε: «Είναι πολύ βαριά ήττα για την ομάδα των Τρικάλων και τον κόσμο τους αλλά δεν έχουμε παρά να σηκώσουμε τα κεφάλια και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Τέλος για την συνέχεια και για τα παιχνίδια τα οποία πρέπει να κερδίσει η ομάδα τόνισε: «Για μας προέχει μόνο το παιχνίδι με το Κιλελέρ σε πρώτη φάση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Τρικάλων στο βίντεο που ακολουθεί: