Εξευτελισμός και μαύρες σκέψεις για την συνέχεια…

Περισσότερο από την βαριά ήττα η εμφάνιση ήταν που προβλημάτισε

Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν από την Νέα Αρτάκη με 1-5 μέσα στο γήπεδο τους σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα τεράστια αμυντικά κενά των Τρικάλων, ειδικά στα πλάγια, και πήραν μία νίκη που τους κρατά σε απόσταση βολής από το Νέο Κεραμίδι.

Το ανησυχητικό για τα Τρίκαλα δεν είναι ότι έχασαν το παιχνίδι, το οποίο κυνικά θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν και εντός προγράμματος. Το ανησυχητικό είναι ότι η ομάδα δεν δείχνει ούτε σθένος αλλά ούτε και την  ικανότητα να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να πάρει τους βαθμούς που χρειάζονται ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Το μόνο θετικό είναι ότι όλοι οι συνδιεκδικητές της παραμονής έχασαν βαθμούς οπότε παραμένουμε έστω και οριακά πάνω από την ζώνη υποβιβασμού… (Βλέπε εδώ αποτελέσματα και βαθμολογία).

Το επιπλέον αρνητικό στοιχείο είναι το άσχημο κλίμα που φαίνεται να διαμορφώνεται. Ο Παπαδόπουλος ζήτησε αλλαγή μετά το  πρώτο γκολ που δέχτηκε και επειδή κάποιοι από την εξέδρα τα έβαλαν μαζί του είπε «εγώ τελείωσα από την ομάδα».

Τα Τρίκαλα θα πρέπει άμεσα να βρουν το φάρμακο για να συνέλθουν ώστε την Κυριακή με το Κιλελέρ να πάρουν το τρίποντο που θα τα βοηθήσει να παραμείνουν στην κατηγορία…

Το παιχνίδι

Στο 6ο μόλις λεπτό η Νέα Αρτάκη άγγιξε το γκολ. Ο Παυλίδης με ωραία ενέργεια από τα αριστερά μπήκε από τα αριστερά και έσπασε την μπάλα για τον Παπαδάκη που με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με την μπάλα να σκάει έξω από την γραμμή στην εξέλιξη της φάσης!!!

Στο 15’ τα Τρίκαλα απάντησαν με ένα άστοχο σουτ του Γεωργάκη από καλή θέση…

Προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι

Σε μία επανάληψη της φάσης του δοκαριού στο 17’  η μπάλα έφτασε ξανά στον Παπαδάκη που αυτή τη φορά πλάσαρε ψύχραιμα στην αριστερή γωνία του Παπαδόπουλου που δεν μπόρεσε να απομακρύνει με αποτέλεσμα οι Νέα Αρτάκη να βρεθεί μπροστά στο σκορ με 0-1. Ο Παπαδόπουλος άκουσε κάποια αρνητικά σχόλια από εξέδρα για την αντίδραση του στο σουτ και λίγο αργότερα ζήτησε αλλαγή αφού φαίνεται πως είχε τραυματιστεί σε προηγούμενη φάση. Έτσι στο 25΄πέρασε στην θέση του ο Αναγνώστου.

Ισοφάριση με Αλεξίου!!!

Και εκεί που τα Τρίκαλα έδειχναν βραχυκυκλωμένα ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 26΄όταν ο Αλεξίου που καραδοκούσε μέσα στην περιοχή εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση των αμυντικών της Νέας Αρτάκης και με ευθύβολο δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1!!!!

Πάλι προβάδισμα για Νέα Αρτάκη

Ο Σπηλιώτης στο 33’  έκανε ένα σλάλομ και πάλι από τα αριστερά και την αδύναμη πλευρά των Τρικάλων, κανείς δεν τον ανέκοψε, έστω και με φάουλ, μπήκε μέσα στην περιοχή και έδωσε στον Παπαδάκη που χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα πλάσαρε τον Αναγνώστου για να σημειώσει το 1-2…

Στο 38’ τα Τρίκαλα πλησίασαν στην ισοφάριση όταν ο Σαμαντάς βρήκε τον Γεωργάκη μέσα στην περιοχή το σουτ του οποίου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ντουμάνης.

Γκολ και πάλι από τα αριστερά!!!

Η Νέα Αρτάκη ήταν φανερό ότι είχαν ματιάσει την δεξιά αμυντική πλευρά των Τρικάλων, (αριστερή δική σου) και ο Σπηλιώτης για μία ακόμη φορά έκανε πάρτι και με παράλληλη μπαλιά βρήκε τον Παυλίδη ο οποίος από κοντά έκανε το 1-3 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Με αλλαγές στην επανάληψη

Ο Βαγγέλη Μπρισίμης στην επανάληψη έκανε τα αυτονόητα αφήνοντας εκτός του Μπραντίτσα, Τζέλη που είχαν ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο αλλά και τον Κοντογεώργο που κινήθηκε σε ρηχά νερά. Στα άκρα πέρασαν οι Κατσαντώνης, Μαλακασιώτης και στην επίθεση ο Βασιλείου.

1-4 παρά την υπεροχή…

Τα Τρίκαλα βελτίωσαν πολύ την εικόνα τους με τις αλλαγές, είχαν τον έλεγχο των κινήσεων χωρίς να βγάλουν κάποια μεγάλη ευκαιρία αλλά μία αδράνεια στο 67’ ήταν ικανή να φέρει ένα ακόμη γκολ για την Νέα Αρτάκη. Ο Παυλίδης εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της αμυντικής γραμμής των Τρικάλων και με σουτ σημείωσε το 1-4.

Ολοκλήρωση εξευτελισμού

Ο εξευτελισμός ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν ο Παπαδάκης βρήκε τον Σαλπιγγίδη μέσα στην περιοχή και αυτός με σουτ πάνω στη κίνηση έκανε το 1-5…

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Φουστάνας από τον σύνδεσμο Μακεδονίας με βοηθούς τους κ.κ.  Μαυρογιώργη (Πιερίας), Κουτσικανίδη (Πιερίας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Κοντογεώργο, Κωστόπουλο, Ιωάννου  των Τρικάλων.

ΑΟ Τρίκαλα (Βαγγέλης Μπρισίμης): Παπαδόπουλος (25’ λ.τρ. Αναγνώστου), Τζέλης (46’ Μαλακασιώτης), Γιάννης Σκόνδρας, Κωστόπουλος (73’ Μαγκούτης), Γεωργάκης, Ιωάννου, Σαμαντάς, Μπραντίτσας (46’ Κατσαντώνης), Μπέκας, Κοντογεώργος (46’ Βασιλείου), Αλεξίου

Νέα Αρτάκη (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Ντουμάνης, Ρέντζας, Στασινόπουλος, Τσούπρος, Μπιμπισίδης, Λάμπρου (87’ Ζαχαράκης), Παπαδάκης, Μεταξάς, Παυλίδης (87’ Χατζηστάμου), Ιορδανίδης, Σπηλιώτης (70’ Σαλπιγγίδης)