Και τώρα τρέχουμε…

Σε μπελάδες ο ΑΟΤ μετά την ήττα στην Ηγουμενίτσα

Ο ΑΟ Τρίκαλα είχε τη  ευκαιρία να «καθαρίσει» σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία με θετικό αποτέλεσμα στην Ηγουμενίτσα αλλά αν και προηγήθηκε στο ημίχρονο με γκολ του Αλεξίου στο 20’ στην επανάληψη εμφανίστηκε αγνώριστος και δέχτηκε τρία γκολ, δύο από τον Ζελέκου που μπήκε αλλαγή στο 2ο ημίχρονο και ένα από τον Τρικαλινό Βάιο Τσιαφίτσα.

Τα Τρίκαλα μετά την ήττα αυτή έχουν στον πόντο πίσω τους Θεσπρωτό και Εορδαϊκό ενώ ξαναμπήκε στο παιχνίδι της παραμονής και η Θύελλα Κατσικά.

Και όλα αυτά ενώ την ερχόμενη εβδομάδα υποδέχονται την Νέα Αρτάκη που «χτυπά» πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι

Στο 20ό λεπτό ο Θέμης Αλεξίου με απευθείας εκτέλεση φάουλ αιφνιδίασε τον Δασκαλάκη και έκανε το 1-0 βάζοντας πολύ δύσκολα στον Θεσπρωτό που σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ.

Στο 27ο η ομάδα της Ηγουμενίτσας απείλησε για πρώτη φορά αλλά το δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση του Βλαχόπουλου μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση υποχρέωσε τον Παπαδόπουλο σε μια δύσκολη απόκρουση.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ρότσα έριξε στην μάχη τους Ζελέκου και Ροβίνα σε μια προσπάθεια να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να δώσει πνοή στην επίθεση.

Στο 47ο ο Ζελέκου με πλασέ από κοντά ύστερα από ασταθή απόκρουση του Παπαδόπουλου έφερε το παιχνίδι στα ίσα σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα έχοντας άμεση επίδραση στον αγώνα. Το γρήγορο γκολ όπλισε με αυτοπεποίθηση και ψυχολογία τους παίκτες του Θεσπρωτού οι οποίοι κυνήγησαν την πλήρη ανατροπή. Στο 58ο λεπτό ο Ζελέκου κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, πρόλαβε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή και με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Τσιαφίτσα ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία με τον Παπαδόπουλο εξουδετερωμένο.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός κράταγε το καλύτερο για το 78ο λεπτό όταν με ασύλληπτο βολέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα συστημένη στο παραθυράκι του Παπαδόπουλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν  ο Λεωνίδας Τζόβας με βοηθούς τους Ορέστη Ευαγγέλου και Διονύσιο Διαμαντόπουλο από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Δασκαλάκης, Αγγελούλης (46’ Ροβίνας(, Ορφανός, Τσώτσος, Κολυβάς (46΄ Ζεκλέκου), Παλαμούτσης, Οικονομικός, Βλαχόπουλος (82’ Μπουμπούκης), Τσιαφίτσας (90’ Μάντικας), Ράπτης, Βιγιάλμπα


ΑΟ Τρίκαλα (Βαγγέλης Μπρισίμης):
Παπαδόπουλος, Κατσαντώνης, Ιωάννου, Τζέλης, Γεωργάκης, Μπέκας (77’ Μάγγος), Κωστόπουλος, Μαγκούτης (50’ Βασιλείου), Νίκος Σκόνδρας, Σαμαντάς, Αλεξίου