Νίκες με ανατροπή για Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συνέχισε το σερί της με ανατροπή στην ανατροπή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με 4-2 στην OPAP Arena. Ο Σιμάνσκι έδωσε το προβάδισμα στην Ένωση, όμως οι Ηπειρώτες το έφεραν τούμπα πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους χάρη στα γκολ των Σομποτσίνσκι και Τζίμα. Στο δεύτερο μέρος όμως η ΑΕΚ έφερε τούμπα το ματς χάρη στα δύο γκολ του Πόνσε και ένα του Λιούμπιτσιτς το δεύτερο.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Χατζισαφί, Πήλιος, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ, Ελίασον, Τσούμπερ, Γκαρσία.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σόρια, Τσαούσης, Σομποτσίνσκι, Μπακαδήμας, Λιάσος, Τζίνο, Ντεμίρ, Ροσάλες, Τζίμας, Λεό.

 

Διπλό ανατροπής ο ΟΣΦΠ

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε, όμως απέδρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού . Ο Ντουάρτε άνοιξε το σκορ στο 33′, με τον Τορεχόν να φέρνει την ισοφάριση με αυτογκόλ στο 72′ και τον Ελ Κααμπί στο 79′ να ολοκληρώνει την ανατροπή.

Ο Παναιτωλικός έψαξε γκολ ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά και είχε τη δική του «στιγμή» στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Πασχαλάκης έκανε καταπληκτική επέμβαση με εκτίναξη στο «παραθυράκι» του, μετά από εξαιρετικό απευθείας φάουλ του Σενγκέλια.

Διαιτητής: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)

Κίτρινες: 52’ Φρεντερίκο Ντουάρτε – 56’ Κίνι, 73’ Βέζο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίτζε (68’ Στάγιτς), Μαυρίας, Χατζηθεοδωρίδης (70’ Τορεχόν), Πέρες, Ντουάρτε, Μπουζούκης (61’ Τσιγγάρας), Καρέλης (68’ Ζοάο Πέντρο), Ντίας (61’ Σενγκέλια).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Κίνι, Βέζο (90’ Ντόη), Ρέτσος, Ορτέγκα, Ιμπόρα (59’ Έσε), Τσικίνιο, Ποντένσε, Καμπράλ (59’ Ζέλσον Μαρτίνς, 83’ λ.τρ. Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (60’ Γιόβετιτς), Ελ Κααμπί.