Νίκες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εν αναμονή του ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ πίεσε ασφυχτικά τον Ατρόμητο, είχε ευκαιρίες, δύο δοκάρια και ένα ακυρωθέν γκολ με τον Οζντόεφ, ωστόσο το γκολ του Σβαμπ στο 89′ κι αυτό του Κωνσταντέλια από τα 30 μέτρα στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κυριάρχησε σε όλο το ματς, πίεσε τα καρέ του Τσιντώτα, όμως δεν είχε ούτε μια τελική στον στόχο. Βέβαια είχε δύο δοκάρια στο 5′ και το 18′, όμως οι προσπάθειες του Τόμας και του Τάισον σταμάτησαν στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσιντώτα.

Στο 43ο λεπό ο Δικέφαλος σκόραρε με τον Οζντόεφ, όμως μετά από έλεγχο τεσσάρων λεπτών το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Τη λύση έδωσε ο Σβαμπ στο 89ο λεπτό με ωραίο τελείωμα από κοντά και στις καθυστερήσεις ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με υπέροχο ψιλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο Τσιντώτας ήταν εκτός εστίας.

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην πρώτη θέση έχοντας 50 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Τούμπα, ενώ ο Ατρόμητος παρέμεινε στους 23.

 

Η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς επικράτησε 4-2χάρη στα γκολ των Πόνσε, Γκαρσία και τα δύο αυτογκόλ του Ζουκάνοβιτς   και με την τρίτη σερί νίκη της στη Stoiximan Super League θα πάει φουριόζα στην Τούμπα για το ντέρμπι κορυφής.