Γκέλα Αστέρα – Στα πλέι οφ η Λαμία

Νίκησε κι ελπίζει ο Βόλος

Στα play off της Super League έκλεισε θέση για πρώτη φορά στην ιστορία της η Λαμία, με την ομάδα της Φθιώτιδας να συμπληρώνει την εξάδα μετά τη γκέλα του Αστέρα Τρίπολης με την Κηφισιά (3-3).

Η ομάδα της Αρκαδίας παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με αντίπαλο την αξιόμαχη Κηφισιά στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», γύρισε τούμπα το ματς (3-2) ωστόσο το γκολ του Βαφέα (73΄) και το τελικό 3-3, αφήνει το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς και μαθηματικά εκτός εξάδας.

 

Πλέον το ματς της Λαμίας με τον Ατρόμητο αλλά και αυτά που ακολουθούν για την 26η αγωνιστική είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, με την ομάδα της Φθιώτιδας να συμμετέχει στα Play off και τον Αστέρα Τρίπολης στα Play out, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει, καθώς είναι στο +13 από τις τελευταίες θέσεις.

 

Νίκησε με 3-1 ο Βόλος

Ο Βόλος ήταν αυτός που καιγόταν για τη νίκη στο ματς με τον ΟΦΗ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στη μάχη που δίνει για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στη μάχη των playouts. Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν εν τέλει με ανατροπή να φτάσουν στη νίκη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο επικρατώντας 3-1 και πήραν βαθιά ανάσα στη μάχη που δίνουν για την παραμονή.