O Φορτούνης 2 γκολ στην Τρίπολη, νίκες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός είχε δύσκολο έργο στην Τρίπολη, όμως κατάφερε να βρει την λύση και να πάρει μία σημαντική νίκη.Στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Κώστας Φορτούνης και χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να σκοράρει. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού με σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ στο 69ο λεπτό και έβαλε την ομάδα του στον δρόμο για το τρίποντο.

Μάλιστα, ήταν εκείνος που κλείδωσε και τη νίκη, όταν στο 90+6′ πέτυχε το δεύτερό του γκολ σε κενή εστία, με τον Παπαδόπουλο να έχει ανέβει για εκτέλεση κόρνερ του Αστέρα.

  • ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κάστανο, Ατιένθα, Γκαρσία, Χουχούμης, Σουρλής, Γκος, Αλάγκεμπε, Κρέσπι, Καλτσάς, Μιριτέλο
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Μπιέλ, Σκάρπα, Σολμπάκεν, Ελ Κααμπί

Γκαρσία και Αραούχο σκόραραν για πρώτη φορά στη  Super League, ο Μάνταλος ευστόχησε στο τέλος με πέναλτι και η ΑΕΚ λύγισε τη Λαμία με 3-0 στην OPAP Arena και επέστρεψε στις νίκες.Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε να χάνει από τον Παναιτωλικό έφερε τούμπα το ματς με μπαλάρα και δύο υπέροχα γκολ από τους Σαμάτα και Ζίβκοβιτς και πρόσθεσε ένα ακόμη τρίποντο στη βαθμολογική του συγκομιδή στη μάχη που δίνει για την κορυφή.

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, iσόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Εραμούσπε στο 86ο λεπτό να τιμωρεί τους Κρητικούς, απαντώντας στο γκολ του Μαρινάκη στα 35 δευτερόλεπτα.

Η 11η αγωνιστική

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ατρόμητος-Πανσερραϊκός 1-1

Βόλος-Άρης 0-2

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1

ΑΕΚ-Λαμία 3-0

Αστέρας- Ολυμπιακός 0-2