Πρώτη ήττα Προμηθέα στο BCL, έχασε κι ο Άρης

Ο Προμηθέας υπέπεσε σε εύκολα λάθη κι η Ντιζόν πήρε τη νίκη (88-80), αναγκάζοντας την ελληνική ομάδα στην πρώτη ήττα της.

Μετά από δύο σερί νίκες, οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο ντέρμπι κορυφή του Β’ ομίλου.

Ο Προμηθέας υπέπεσε σε πολλά λάθη, κυρίως στο ξεκίνημα του αγώνα, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ντιζόν να βρει ρυθμό και τελικά να φτάσει στην επικράτησε, κάνοντας το «3 στα 3».

Η ελληνική ομάδα θα πρέπει να νικήσει στον αγώνα του δεύτερου γύρου στην Πάτρα και να καλύψει τη διαφορά της ήττας, για να έχει τον πρώτο λόγο για την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους «16».

Eurocup: Ο Άρης επέστρεψε από το -19, αλλά στο τέλος λύγισε από την Μπουργκ, γνωρίζοντας την ήττα (72-65) στην αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική.

Οι «κίτρινοι» έδωσαν μεγάλη μάχη αλλά δεν τα κατάφεραν κι έτσι έπεσαν στο 3-4, ενώ η γαλλική ομάδα είναι στο 5-2.

Ο Άρης πάλεψε για να γυρίσει το ματς, μετά το κακό του ξεκίνημα και τα κατάφερε. Στο φινάλε, όμως, μέτρησε κι η κούραση από την υπερπροσπάθεια που έκανε. Οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη μπήκαν πολύ «νωθρά» στο ματς, με αποτέλεσμα η Μπουργκ να κάνει ο,τι θέλει στο παρκέ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να προηγηθούν με 23-4!