Διακοπή στο ντέρμπι μετά από τραυματισμό Χουανκάρ

Διακοπή είχαμε στο ντέρμπι  στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Μετά το γκολ που πέτυχε ο Μαντί Καμαρά, έσκασε μια κροτίδα δίπλα στον Χουάνκαρ και ο Ισπανός μπακ έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως έσπευσαν οι άνθρωποι των δύο ομάδων για να δουν πως είναι ο παίκτης του τριφυλλιού.Ακολούθως οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια με τον αγώνα να διακόπτεταi ορσιτικά μετά από πάροδο 2 ωρών.

Όπως έλεγαν οι πράσινοι, ο Χουάνκαρ ζαλίζεται και δεν ακούει, λόγω της κροτίδας που δέχθηκε. Για το λόγο αυτό μεταφέρεται στο νοσοκομείο. «Ο γιατρός του αγώνα άλλαξε την αρχική του γνωμάτευση που ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής μας δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και πλέον αναφέρει ότι ο Χουανκαρ είναι καλύτερα», λένε χαρακτηριστικά από το τριφύλλι και προσθέτουν: «Ο Παναθηναϊκός ζητhse εγγράφως τη γνωματευση από τον γιατρό του αγώνα, ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον του».

Ο Παναθηναϊκός ζητάει την εφαρμογή του κανονισμού στο ντέρμπι που έχει διακοπεί μετά από την ρίψη κροτίδας στο σημείο που έκαναν προθέρμανση οι αναπληρωματικοί παίκτες των «πράσινων»! Από την ενέργεια αυτή, ο Χουάνκαρ τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα αρχικά να μεταφερθεί με φορείο στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ακολούθως σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις