Η ΑΕΚ πήρε νίκη στο Περιστέρι

Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη, έφτασε στη νίκη με το γκολ του Τσούμπερ (1-0) και “πάτησε” και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην “OPAP Arena” και το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Πολύ καλό ματς και ασίστ από τον Σιντιμπέ.

Η ΑΕΚ πέτυχε στο Περιστέρι την 3η της σερί νίκη φτάνοντας τους 59 βαθμούς και ανεβαίνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +1 από τον Παναθηναϊκό. Στους 29 βαθμούς παρέμεινε ο Ατρόμητος.

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να φτάσει σε δεύτερο γκολ και να “καθαρίσει” το ματς, δίνοντας έτσι ελπίδες στους γηπεδούχους. Το… θάρρος όμως που είχαν στην επανάληψη δεν ήταν αρκετό για να φέρει το γκολ που έψαχναν κι έτσι η νίκη πήγε στους “κιτρινόμαυρους”. Στην πρώτη τους μεγάλη φάση στο ματς (έγινε στο 89) η προβολή του Τζαβίδα -από γύρισμα του Κλωναρίδη- έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Να αναφέρουμε ότι στο 84′ ο Γιαννιώτης είχε μια έξοδο -σε εκτέλεση φάουλ της ΑΕΚ- και συγκρούστηκε με τους Μάνταλο και Στρούγγη, με τον συμπαίκτη του στους Περιστεριώτες να γίνεται αναγκαστική αλλαγή και να αποχωρεί με δάκρυα στα μάτια.