Μοιρασιά στα Γιάννενα

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο Ιωνικός απ’ την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Το τελικό 0-0 ήρθε λόγω της αστοχίας των γηπεδούχων κυρίως, αλλά και της αμυντικής προσέγγισης των φιλοξενούμενων. Ειδικά απ’ τη στιγμή που έμειναν με παίκτη λιγότερο απ’ το 66’ και μετά, λόγω αποβολής του Ρομαό.

Οι Γιαννιώτες είχαν σημαντικές ευκαιρίες, είχαν δύο δοκάρια, αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ιωνικός έκανε αισθητή την παρουσία του επιθετικά κυρίως στην αρχή του δευτέρου μέρους. Χωρίς να μπορέσει κι αυτός να γίνει αποτελεσματικός. Το τελικό 0-0, αφήνει με πικρή γεύση την ομάδα της Ηπείρου, καθώς είχε και το σοβαρό τραυματισμό του Παμλίδη στο τέλος του πρώτου μέρους.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (55′ Νίνης), Παμλίδης (45′ Λώλης), Μπάλαν, Μορέιρα.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Κάνιας, Σάκιτς, Φαντιγκά (46′ Καμπράλ), Σεμπά, Μάντζης (74′ Μάνος), Λοβέρα (68′ Αντούνες).