Φινάλε στο Κ-10 της ΕΠΣΤ -η παρουσία του Ερασιτέχνη

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά που διοργάνωσε η ΕΠΣ Τρικάλων, στην ηλικιακή κατηγορία Κ10.Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, συμμετείχε με δύο τμήματα σε αυτούς τους αγώνες.Η ομάδα ΑΟΤ Α, συμμετείχε στον Α όμιλο και έπαιξε με τις ομάδες Αμπελάκια Α, Πύργος Α, Δήμητρα Α.
Η ομάδα του ΑΟΤ Β΄, συμμετείχε στον Β όμιλο και έπαιξε με τις ομάδες,Αμπελάκια Β, Πύργος Β, Δήμητρα Β.Όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια των δύο τμημάτων αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες, το χάρηκαν, το απόλαυσαν και το διασκέδασαν, αποκτώντας παραστάσεις μέσα από την πρώτη τους επίσημη αγωνιστική διαδικασία.
Η φιλοσοφία που διέπει την ακαδημία του Ερασιτέχνη στα τμήματα υποδομής με στόχο την καλή συμπεριφορά, το ομαδικό πνεύμα και σιγά σιγά την αγωνιστική ταυτότητα, αποτυπώθηκε και σε αυτούς τους αγώνες σύμφωνα με το ιδεώδες του «ευ αγωνίζεσθαι». Με σεβασμό στους αντιπάλους, στους γονείς,στους προπονητές,στους διαιτητές και με συμμετοχή όλων των παιδιών στην αγωνιστική διαδικασία.
Ήταν όλοι νικητές. Τα χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών “αστεριών” ήταν τα καλύτερα αποτελέσματα.Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους προπονητές τους