Μοναδικές εμπειρίες για την ΑΕΚ Σαραγίων

Σε εκδρομή που έκανε στην Αθήνα

Το διήμερο 27-28 Δεκεμβρίου, η ακαδημία της ΑΕΚ Σαραγίων στο πλαίσιο της συνεργασίας με το ΑΕΚ Development Network πραγματοποίησε μια εκδρομή στην Αθήνα.
Οι αθλητές μας συμμετείχαν σε ένα εκπληκτικό προγραμμα και εξίσου συναρπαστικό και τις 2 ημέρες.
Η ΑΕΚ Σαραγίων επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα για φιλικά εκπαιδευτικά παιχνίδια, γνώρισε από κοντά τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και τον προπονητή Matias Almeyda και έβγαλαν αμέτρητες φωτογραφίες.
Η ομάδα των κοριτσιών μας είχε την ευκαιρία να προπονηθεί και να παίξει ένα φιλικό παιχνίδι με την γυναικεία ΑΕΚ Β’. Τα κορίτσια γνωρίστηκαν μεταξύ τους αντάλλαξαν εμπειρίες και έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.
Την δεύτερη ημέρα μας περίμενε μια αναπάντεχη συνάντηση. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης μας στην ΟΠΑΠ Αρένα είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά και να φωτογραφηθούμε με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην ΑΕΚ τον Θωμά Μαύρο.
Οι δυο αυτές ημέρες ήταν γεμάτες ποδόσφαιρο & φιλικά εκπαιδευτικά παιχνίδια για την ακαδημία μας, με την ακαδημία της ΑΕΚ και την Academica FC.
Τα παιδιά μας έκαναν νέους φίλους και διασκέδασαν κάνοντας αυτό που αγαπούν σε έναν χώρο διαφορετικό από αυτόν που έχουν συνηθίσει.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Χατζημιχάλη Λεωνίδα, τον Κυριακίδη Ηλία και όλους του ανθρώπους του δικτύου της ΑΕΚ για την άψογη οργάνωση και τις αξέχαστες εμπειρίες που μας προσέφεραν αυτό το συναρπαστικό διήμερο, είμαστε ευγνώμονες για την συνεργασία μας με το AEK Development Network και ανυπομονούμε για την συνέχεια.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας! #aeksaragion #aekfcacademy #aekdevelopmentnetwork #aektrikala