“Εξω από τα πλάνα Μαρτίνς o Φορτούνης”

Συμφωνα με ΜΜε ερυθρόλευκων

Συνάντηση με τη διοίκηση θα έχει σύντομα ο Κώστας Φορτούνης για να συζητήσει  για  το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Ο Τρικαλινός άσος  και ένας από τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχει συμβόλαιο με την πειραϊκή ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2023, που σημαίνει ότι θα  μπουν όλα επί τάπητος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει στον Κώστα Φορτούνη και δεν τον έχει «τοποθετήσει» στα πλάνα για την χρονιά που έρχεται.

Αυτό είχε φανεί μάλιστα και από το τελευταίο κομμάτι της φετινής σεζόν, στο οποίο ο Φορτούνης έπαιξε ελάχιστα μετά την επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Δηλαδή ποιος θα είναι ο ρόλος του στην ομάδα, αν τον υπολογίζει ή όχι ο Μαρτίνς (διότι δεν πήρε τις ευκαιρίες που ανέμενε στο τέλος της περασμένης περιόδου), αν θα πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιό του ή αν θα χρειαστεί να πουληθεί μέσα στο καλοκαίρι έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να μην τον χάσει ως ελεύθερο σε ένα χρόνο.

Και όλα αυτά, την ώρα που ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμη σε αναμονή της απάντησης του Αραμπί στην πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του για κλειστό διετές με συνολικές αποδοχές κοντά στα 6.000.000 ευρώ και προχωράει τις διαδικασίες για την απόκτηση δεξιού μπακ (Κόουτο, Μπάλντοκ, ενώ υπάρχουν επαφές και για άλλους δύο παίκτες) και εξτρέμ.