Ποδηλασία: Σε επαγγελματική ομάδα του Μαρόκου ο Ζέγκλης

Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο

Μεταγραφή από την επαγγελματική ομάδα του Γκουάμ στην επαγγελματική ομάδα του Μαρόκου θα συνεχίσει τη νέα αγωνιστική σεζόν  ο συμπολίτης μας ποδηλάτης Νίκος Ζέγκλης

Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και συνεχίζει για το 2022  ο ποδηλάτης ΖΕΓΚΛΗΣ ΝΙΚΟΣ με την ομάδα του Μαρόκου SIDI ALI UNLOCK PRO CYCLING  που έχει ως έδρα την Καζαμπλάνκα . Η ομαδα που θα αγωνιστη ο Ζεγκλης Νικος είναι δηλωμενη στην παγκοσμια ομοσπονδια UCI, με το ρόστερ να αποτελείται από 12 αθλητές με εθνικότητες από Ρωσία ,Κολομβία , και Τουρκία  Η ομάδα τον Φεβρουάριο  βρίσκοταν  στην Ατταλεία της Τουρκίας για προπονητικό καμπ και για τους πρώτους επισήμους αγώνες 19-20 Φεβρουαρίου, που ενσωματώθηκε και συμμετείχε με την νέα του ομάδα και ο νεοαποκτηθείς ποδηλάτης Νίκος Ζέγκλης

Σε μια σύντομη δήλωση αναφέρθηκε ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια τον βρίσκει με ένα επαγγελματικό συμβόλαιο, αποδεχόμενος την πρόταση και το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας που θα συμμετέχουν περισσότερο στην Ευρώπη , κάτι που τον ικανοποιεί για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις το 2022 Η Μαροκινή ομάδα θα δώσει το παρόν και στον ποδηλατικό Γύρο της Ρόδου τον Μάρτιο με τον Τρικαλινό ποδηλάτη στην σύνθεση της γνωρίζοντας εξαιρετικά τις διαδρομές του αγώνα.

Φυσικα ο συμπολίτης μας ποδηλάτης  δεν θα μπορούσε να παραβλέψει τον Ποδηλατικό Ομιλο Καρδίτσας στον οποίο ανήκει ποδηλατικά στην Ελλάδα.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Οι άνθρωποι του ομίλου με βοήθησαν από την πρώτη στιγμή που ενταχθηκα στο δυναμικό τους και ιδιαίτερα ο πρόεδρος. κ Μάκης Αρβανίτης που είναι αρωγός στην όλη προσπάθεια μου». Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας για την απλόχερη στήριξη που έχουν δείξει έμπρακτα την συμπεριφορά τους προς το πρόσωπό μου, οπότε τους νιώθω δεύτερη οικογένεια που είναι πάντα δίπλα μου.