Η πρώτη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου αφορούσε τον…Παπαγεωργόπουλο!!!

Απο τον Θεόφιλο Αναστασιάδη

Πριν ακόμη ο Θεόφιλος Αναστασιάδης ανακοινώσει τον …εαυτό του ως Γραφείο Τύπου (καλούνται η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου να διερευνήσουν το δημοσιογραφικό του μπακγκράουντ) και πριν ακόμη ανακοινώσει την μεταβιβαση του 50% των μετοχών εξέδωσε την πρώτη ανακοίνωση του εναντίον του Γιώργου Παπαγεωργόπουλου για τα όσα είπε το πρωί της Τρίτης στην αθλητική εκπομπή “Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει” καθώς και τα ‘οσα έγραψε τις τελευταίες μέρες στο Sportrikala.

Αναλυτικά στο απείρου ομορφιάς και κάλλους κείμενο σημειώνει η νέα τάξη πραγμάτων:

Αν άκουγε κάποιος σήμερα την εκπομπή που έχει  στο Ραδιόφωνο ο κ.Παπαγεωργοπουλος θα διαπίστωνε πως η γλώσσα του έβγαζε χολή, εναντίον οποιαδήποτε κίνηση πάει να κάνει η ομάδα. Το αποκορύφωμα ηρθε στο τέλος,  που προσπαθώντας να μειώσει τον κ.Λαλα μιλώντας υποτιμητικά,  είπε πως  …όταν μιλάει, πετάει τούβλα.

Η συνέχεια δόθηκε μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα που διατηρεί,  όπου αναφερόμενος σε οτιδήποτε έχει σχέση με τις κινήσεις του ΑΟΤ , έγραφε με εμπάθεια και έφτασε στο σημείο ακόμη και να προκαταβαλει τις σχέσεις που θα έχει ο ΑΟΤ με τον ερασιτέχνη,  λέγοντας το ανήκουστο, εμφανώς ειρωνικα, ……..Η συμπάθεια είναι αμοιβαία !!!!!!

Προς μεγάλη μας έκπληξη παρακολουθούσαμε όλοι την ημέρα, το μένος που βγάζει ο κ.Παπαγεωργοπουλος.

Και να φανταστείτε,  τον άνθρωπο αυτόν δεν τον γνωρίζουμε, δεν τον έχουμε δει ποτέ,  μόνο τηλεφωνικά έχουμε μιλήσει.

Και το χειρότερο,  τα λέει όλα αυτά την ημέρα που ο κ. Λαλας κατέθετε άνω των

200 000 ευρώ,  προς ενίσχυση του ΑΟΤ.

Απευθυνόμενος λοιπόν σε εσάς κ. Παπαγεωργοπουλε σας ρωτάμε?

Προς τι όλο αυτό το πανηγύρι?

Σε διαδικτυακή συνομιλία που είχαμε μεταξύ μας , αλλά και με αρκετούς επιφανείς των Τρικάλων, προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε αυτό το μένος.

Συμπεράσματα βγήκαν,  προς το παρών όμως δεν θα τα δημοσιοποιήσουμε.

Γεγονός είναι όμως ένα, ότι τέτοια συμπεριφορά δείχνουν άνθρωποι που η

Α. Προσπαθούν κάτι να κερδίσουν, Π.χ. μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα, ακροαματικότητα

Β. Εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα.

Αν είναι το δεύτερο,  καλό είναι να μάθουμε ποια είναι αυτά, δεν χρειάζονται ούτε οι σκοτεινές διαδρομές ούτε τα περίεργα παιχνίδια.

Αν είναι το πρώτο και πάλι δεοντολογικά η συμπεριφορά δεν ειναι σωστή,  αλλά δίνουμε κάποια ελαφρυντικά,  για το γεγονός ότι ίσως κάποιος να ευελπιστεί πως έτσι θα ακούγεται περισσότερο και ίσως πάρει κάποια διαφημιση παραπάνω.

Αν συμβαίνει αυτό, κάποια μικρή ανταπόδοση θα θέλαμε, ας πούμε ένα διαρκείας.

Όπως και να έχει,  τέτοια συμπεριφορά δεν ειναι ενός ανθρώπου που σεβεται την ομάδα, ούτε καν τους ανθρώπους την στιγμή που ματώνουν.

Για να βάλω λίγο χιούμορ στα γραφόμενα μας, μιας και απαγορεύονται οι μετακινήσεις φιλάθλων,  θα σας πρότεινα να ανοίξουμε την κερκίδα των φιλοξενούμενων,  να πάτε να κάθεστε εκεί και να πανηγυριζετε όταν δυστυχώς θα τρώει γκολ η ομάδα μας.

Τώρα να το ξανασοβαρεψουμε κ. Παπαγεωργοπουλε.

Εμείς δεν ήρθαμε στα Τρίκαλα ούτε να μαλώνουμε, ούτε να ασχολούμαστε με κάτι άλλο,  πέρα από την ομάδα.

Και λάθη θα κάνουμε, και παραλείψεις θα έχουμε.

Ούτε έχουμε πρόβλημα με την κριτική.

Καλοδεχούμενη είναι, αρκεί στο να αποσκοπεί σε ένα πράγμα.

Την βελτίωση της ομάδας.

Και πάνω από την ομάδα δεν είστε εσείς κ.Παπαγεωργοπουλε, ούτε εμείς.

Για αυτό θα σας παρακαλέσουμε αυτή την φορά,  να σταματήσει εδώ η όλη ιστορία.

Σας το είπαμε και την προηγούμενη φορά ότι η ευγένεια δεν είναι στοιχείο αδυναμίας, αλλά δείγμα γνώσης το τι κάνουμε και το τι θέλουμε.

Κ.Παπαγεωργοπουλε, εσείς αποφασίζετε τι σχέσεις θέλετε.

Θεοφιλος Αναστασιαδης

Υ.Γ. και με τον ερασιτέχνη θα μιλάμε και με όλους τους παράγοντες της πόλης, γιατί απλούστατα όλοι μας θέλουμε ένα πράγμα,  να πάμε την πόλη, σωματεία, φορείς μπροστά, ο καθένας από το πόστο του.

Απάντηση Γιώργου Παπαγεωργόπουλου:

Mεγάλη μου τιμή!!! Η πρώτη ανακοίνωση της νέας τάξης πραγμάτων αφορά την αφεντιά μου. Ο μπαγάσας ο Θεόφιλος, ο εστιατορας από την Γερμανία που ανέλαβε και το γραφείο τύπου (!!!!) αντελήφθη με την μία τον σκοτεινό μου ρόλο παραδίδοντας μου παράλληλα και μαθήματα Τρικαλοφροσυνης!!!
Y.Γ. (1) Και επειδή δεν τον έχουν ενημερώσει σωστά τα …παπαγαλάκια του η εταιρεία μου έχει διαφήμιση – πληρωμένη – τις δύο τελευταίες σεζόν στο γήπεδο. Όταν έρθει στα Τρίκαλα ας βρει τις αποδείξεις…
Υ.Γ. (2) Θα την αφήσω την ταμπέλα και την νέα σεζόν!!! Ξανά πληρωμένη…
Υ.Γ. (3) Δεν είμεθα όλοι ίδιοι. Δεν παίξαμε την διαφήμιση του Αϊβάζογλου στο Sportrikala παρά το γεγονός ότι ο τότε κουμανταδόρος Μπέκιος μας πρόσφερε τα πενταπλάσια απ’ ότι άλλες ιστοσελίδες, δεν διεκδίκησα ποτέ το γραφείο τύπου και ούτε ποτέ εργάστηκα σε αυτό, απο την τσέπη μου έβαζα και θα συνεχίσω να βάζω τα έξοδα για τα ατέλειωτα χιλιόμετρα που έχω κάνει καλύπτοντας το ρεπορτάζ του ΑΟ Τρίκαλα τα τελευταία 30 και βάλε χρόνια.
Υποδείξεις αλλού λοιπόν κύριε Θεόφιλε. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έμαθα να κάνω τόσα χρόνια: Να επικροτώ το σωστό και να στηλιτεύω το λάθος…