Ο ΠΑΟΚ καθάρισε τον Άρη και τη 2η θέση

Ο «Δικέφαλος» νίκησε 2-0 τους «κιτρινόμαυρους» με πέναλτι του Σβαμπ και γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και είναι το φαβορί για τη δεύτερη θέση.Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο παρατάχθηκαν οι «κίτρινοι», στοιχείο που έπρεπε να φέρει υπομονή στη δική του ομάδα.

Ο Άκης Μάντζιος δεν είπε πολλά μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα. Τονίζοντας πως το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες.Όπως επισήμανε ο τεχνικός του Άρη, μετά το πέναλτι άνοιξε το ματς, αλλά δεν κατάφερε η ομάδα του να βρει τρόπο να σκοράρει. Τέλος, επισήμανε πως ήδη αρχίζει η προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (62’ Λύρατζης), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Μπάμπα (86’ Μιχάι), Αουγκούστο, Σβαμπ (78’ Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Ουάρντα (62’ Τσιγγάρας), Σφιντέρσκι (62’ Κρμέντσικ).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν (73’ Μπερτόγλιο), Ρόουζ, Μπεναλουάν, Ιωάννου (73’ Μπρούνο), Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια (83’ Μήτρογλου), Ματέο Γκαρσία (57’ Μαντσίνι), Μπρούνο Γκάμα, Σίλβα (56’ Μάνος).