Σπυράκος: «Υπάρχουν γλείφτες και σφουγγοκωλάριοι στα Τρίκαλα»

Η τοποθέτηση του για τις τελευταίες αντιπαραθέσεις

Ο πάντα δημοφιλής στα Τρίκαλα Περικλής Σπυράκος και νυν τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Άρτα με επιστολή του στο Sportrikala παίρνει θέση στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με κοφτερή γλώσσα όπως πάντα.

Χαρακτηριστικά σημειώνει:

Παρακολουθώντας συζητήσεις στο διαδίκτυο για την αγαπημένη μου ομάδα τον ΑΟ Τρίκαλα διαπιστώνω ότι υπάρχουν γλείφτες και σφουγγοκωλάριοι οι οποίοι υπακούοντας στα κελεύσματα των νταβατζήδων τους , ποινικοποιούν την άποψη και την κριτική. Λόγο θα δώσετε στον κόσμο των Τρικάλων και όχι στην εκάστοτε διοίκηση . Είτε είσαι στην ομάδα , είτε είσαι δημοσιογράφος οφείλεις να ακούς όλες τις απόψεις και να μην έχεις συμπεριφορά φασιστόμουτρου. Προσωπικά θα λέω την άποψη μου μέχρι να πεθάνω και σε όποιον αρέσει ..

Χαιρετισμούς στους Σακαφλιάδες που έβαζαν από την τσέπη τους κάποτε για να κατέβει ο πραγματικός ΑΟ Τρίκαλα και να μην χαθεί η ομάδα από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Υ.Γ Καρατζουνη, Φιλίππου και κάτι μάγκες που έδωσαν τα πάντα τότε για την ομάδα καλό είναι να μην τους πιάνουν στο στόμα τους κάποιοι περαστικοί .