Ξέσπασε με πεντάρα ο ΠΑΟΚ- Διπλό στα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Ο ΠΑΟΚ για μισή και πλέον ώρα ήταν εγκλωβισμένος στην Τούμπα κόντρα στους Αγρινιώτες, αλλά στο 39′ έκανε το 1-0 ο Μουργκ και στο δεύτερο μέρος ξέσπασε καταιγίδα. Ο ΠΑΟΚ με γκολ των Σβαμπ, Τζόλη, Σφιντέρσκι στο 61′ είχε ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 90′ ο Πολωνός έβαλε το κερασάκι για το τελικό 5-0.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Περέιρα, Αουγκούστο, Σβαμπ (78’ Τσιγγάρας), Τζόλης (66’ Λάμπρου), Α. Ζίβκοβιτς (66’ Ουάρντα), Μουργκ (78’ Νινούα), Σφιντέρσκι.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μαλής, Τσότσαλιτς, Τζανακάκης, Περέιρα, Ταχάρ (62’ Μάζουρεκ), Αρσούρα (62’ Λιάβας – 77’ λ.τρ. Ντάλσιο), Τσιγγάρας, Μπαρμπόσα (66’ Μανθάτης), Αριγίμπι, Ντίας (66’ Βέργος).

Νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές πανηγύρισε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Οι Περιστεριώτες εκμεταλλεύτηκαν λάθος του Λιάσου και προηγήθηκαν στο 5’ με τον Αγκάγιεβ, ενώ ο Μανδάς κράτησε το μηδέν όποτε χρειάστηκε. Οι γηπεδούχοι για ένα ακόμη παιχνίδι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, με τον Ατρόμητο στο δεύτερο ημίχρονο να είναι πιο επικίνδυνος, έχοντας και δοκάρι με τον Ούμπιντες.