Νίκη με ανατροπή ο ΠΑΟΚ-Διπλό ο Αστέρας

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά επικράτησε 3-1 του Βόλου στην Τούμπα. «Παρθενικό» γκολ για τον Κρμέντσικ που έγραψε το τελικό σκορ στο φινάλε.

Με ψυχρολουσία για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι της Τούμπας. Μόλις στο 11′ ο Βόλος αξιοποιώντας την χλιαρή είσοδο του «Δικεφάλου» στον αγώνα και την παθητική του παρουσία, άνοιξε το σκορ με τον Νεοχωρίτη Γιάννη  Κιάκο, που με σουτ μέσα από την περιοχή παραβίασε την εστία του Πασχαλάκη για το 0-1.

 

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα (46΄Βιεϊρίνια), Εσίτι (46΄Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα (85΄Ντόουγκλας Αουγκούστο), Τζόλης (78΄Μουργκ), Σφιντέρσκι (67΄Κρμέντσικ).
ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Σάντσες, Μήτογλου, Φεράρι, Γκρίλο (86΄Ντεντάκης), Κιάκος (67΄Μαρτίνες), Ριένστρα, Σάντος, Μπάρτολο, Περέα (64΄Νίνης), Δουβίκας

 

Ο Αστέρας απέδρασε από τη Ριζούπολη επικρατώντας (0-1) του Απόλλωνα με το ένατο γκολ του Μπαράλες στη σεζόν και βρίσκεται μόνος στην έκτη θέσηΔεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ στο Περιστέρι για την 16η αγωνιστική της Super League Interwetten. Το παιχνίδι έληξε χωρίς γκολ, 0-0, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.