Δύσκολο “τρίποντο” για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα ό 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας με σκόρερ τον Φώτη Ιωαννίδη στο ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα.

Μια πύρρειος νίκη για τους πράσινους που για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν κακοί έχοντας βέβαια και πάλι να αντιμετωπίσουν τις αρκετές απουσίες που είχαν σε ένα ακόμη ματς αλλά και το γεγονός πως για 40 και πλέον λεπτά έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Δυο πέναλτι κέρδισε ο Απόλλωνας αλλά τα πήρε πίσω το VAR  με τον Κουτσιάυτη να αλλάζει τις αρχικές αποφάσεις του.

Οι πράσινοι που έπαιξαν και πάλι με μια ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές και νέα πρόσωπα τους Ιωαννίδη και Αθανασακόπουλου έφτιαξαν ελάχιστες φάσεις, απείλησαν ελάχιστα αλλά αυτή τη φορά σε σχέση με το ματς με τον Αστέρα βρήκαν το γκολ.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι συνέχισαν τις θετικές τους εμφανίσεις, απείλησαν την εστία του Διούδη και είδαν τον Κουτσιαύτη να δίνει δύο πέναλτι υπέρ τους με το VAR να διορθώνει την αρχική απόφαση του διαιτητή ενώ σκόραραν με τον Μπεντινέλι με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ του Βραζιλιάνου και πάλι με τη χρήση του VAR. Το ματς σημαδεύτηκε όμως και από τον τραυματισμό του Νίκου Ιωαννίδη στο πρώτο 45λεπτο που πήγε απευθείας στο νοσοκομείο.